ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2016 » Лютий » 18

Сьогодні, 18.02.16 року, в залі засідань районної ради проведено День депутата в районній раді за участю голови районної ради Івана Шкіндюка, голови районної державної адміністрації Олега Лютого, заступника голови районної ради Івана Маківничука, депутатів районної ради, керівників установ та представників громадських організацій.

Уже стало доброю традицією розпочинати заходи зі слова Господнього, отож голова районної ради Іван Шкіндюк надав слово пароху Церкви Пресвятої Богородиці УПЦ УП о.Івану Рибаруку, який виступив із проповіддю. Розповів про святкування - Стрітення Господнього - одного з найбільших свят року, згадав події тієї переломної зими, що нас змінила, події, які повинні пам’ятати завжди. о.Іван підкреслив, що депутати – це обранці, слуги народу, які повинні пам’ятати і виконувати обов’язки, які на них покладено з любов’ю і Богом, тому що Бог знаходиться серед нас і у кожному з  нас.   

Перейшовши до порядку денного  першого питання - презентації інвестиційного проекту «Верховинський реабілітаційний центр», Іван Юрійович надав слово помічнику Президента Благодійного фонду християнської гуманітарної місії "РУКИ ДОПОМОГИ" Борисову Корнілію.

Корнілій Борисович ознайомив присутніх з історію створення Благодійного фонду християнської гуманітарної місії "РУКИ ДОПОМОГИ" та назвав основні функції запланованого проекту «Верховинський реабілітаційний центр». Основна мета створення реабілітаційного закладу – функціональне відновлення людини,  психологічне відновлення стану людини, соціальна функція, яка дозволяє людині відновитися в соціумі та все-таки повернутися до нормальної праці, до спілкування з людьми, до відновлення сімейних стосунків.

«На сьогоднішній день  ми бачимо роботу цієї установи, оснащеною необхідним обладнанням. Установа буде зареєстрована як суб’єкт підприємницької діяльності, і всі податки будуть сплачуватися до бюджету району. Завантаження установи планується на 200 пацієнтів, і для обслуговування цієї кількості людей потрібно 200 працівників: 50 працівників – висококваліфіковані спеціалісти, які будуть залучатися зі столиці, 150 - місцевих жителів», - коротко проінформував п.Корнілій.

Президент Благодійного фонду християнської гуманітарної місії "РУКИ ДОПОМОГИ" Курмишов Олександр Васильович у своєму виступі зазначив, що на базі зазначеного об’єкту буде створено Верховинський реабілітаційний центр – установу змішаного типу для реабілітаційної роботи в таких напрямках: медично-лікувальному, психологічному, соціальному та духовно-педагогічному. Буде створено сучасний санаторно-реабілітаційний центр з комфортними умовами для цілорічного лікування та відпочинку: одно- і двомісні номери з індивідуальними санвузлами, TV і Wi-Fi; ресторан  в т.ч. з дієтичним харчуванням; басейн; тренажерний зал з обладнанням для лікування та реабілітації; конференц-зал; сауна; кімнати дозвілля. Також будуть функціонувати такі реабілітаційні техніки: фізіотерапія, лікувально-фізкультурна терапія, мануальна терапія, психотерапія, акватерапія, соціально-оздоровчі тренінги, бальнеотерапія, дієтотерапія, іпотерапія, оздоровчий туризм.

Начальник Центру функціональної і соціально-психологічної реабілітації "АМАДЕУС" Віталій Андронатій  зауважив, що на даний час, багато людей потребують реабілітації, зокрема воїни, які перебували у зоні бойових дій.  На базі реабілітаційного центру буде спілкування з духовними наставниками, яке в першу чергу поверне людей до нормального життя, а саме допоможе в психологічному відновленні. І тому було запропоновано створення не лікувальних палат, а створення соціально-духовного центру.  Розроблено багато посібників, підручників для відновлення психічного стану постраждалих у зоні бойових дій.

Під час розгляду наступного питання «Про стан реорганізації установ району під час проведення адміністративно-територіальної реформи» виступили: Василь Федюк – депутат районної ради, директор районного центру зайнятості; Василь Кошелюк – начальник Верховинського районного управління юстиції; Оксана Ясінська  – в.о. начальника ДПІ у Верховинському районі; Валерій Сінітович – директор Верховинської міжрайонної виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Тарас Кобильчук – начальник відділу статистики в районі.

Лук’ян Дійчук – голова громадської  організації «Духовно-освітній центр» поінформував про реалізацію проекту «Даруймо дітям любов до читання книг» та закликав присутніх долучатися до такої ідеї, адже знання, розвиток дитини починається з книги.

На завершення голова районної ради Іван Шкіндюк звернувся до усіх присутніх та закликав до обговорення інвестиційного проекту «Верховинський реабілітаційний центр» і депутатів, і жителів району і представників громадських об’єднань. Після відкритого, прозорого обговорення даного питання районна рада районна рада прийме відповідне рішення.

Переглядів: 594 | Додав: vrr | Дата: 18.02.2016

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода