ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2016 » Березень » 12
   
 

    У суботу, 12 березня 2016 року, в селі Черемошна Верховинського району проведено урочистий захід з нагоди 10-річчя відкриття дитячого дошкільного закладу «Дзвіночок», у якому взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Сергій Басараб, голова районної ради Іван Шкіндюк, голова райдержадміністрації Олег Лютий, депутат районної ради Юрій Федорчук, сільський голова Яблуниці Петро Федорчук, директор дошкільного закладу  «Дзвіночок» Людмили Савчук й інші.

 

          Перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Сергій Басараб зазначив, що дошкільні навчальні заклади є вагомою складовою у вихованні підростаючого покоління, вони у майбутньому формують сільські громади. Сергій Михайлович подарував дітям дошкільного закладу цінні подарунки, іграшки, дитяче харчування тощо.

           Голова районної ради Іван Шкіндюк привітав усіх присутніх зі святом, побажав Божої ласки, Божого благословення, миру, добра, благополуччя, плідної праці задля виховання підростаючого покоління – майбутнього незалежної Української держави завтра. Іван Юрійович нагородив грамотою районної ради директора дошкільного закладу «Дзвіночок», депутата районної ради  Людмилу Савчук за активну депутатську діяльність, сумлінну працю на посаді завідувача дитячого дошкільного закладу та з нагоди першого 10-річного ювілею дитячого садка.

         Після урочистої частини колектив дитячого закладу та аматори художньої самодіяльності Будинку культури села Яблуниця та клубу села Черемошна запросили гостей  переглянути цікаву концертну програму.

         На завершення  перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб та голова районної ради Іван Шкіндюк зустрілися з активом села, зокрема – головою сільської ради, директорами навчальних закладів Черемошної та Яблуниці, районними та сільськими депутатами, священнослужителем. В ході зустрічі обговорено  проблемні питання закладів освіти даних сіл. Це, насамперед, стосується добудови загальноосвітньої школи в селі Яблуниця, будівництво якої розпочато ще у 80-ті роки, забезпечення навчально-виховного процесу у гірських селах на належному рівні.

        Попри нелегкий для країни час, допомога у  вирішенні проблемних питань соціально-економічного розвитку віддалених гірських населених пунктів Верховинщини залишається пріоритетом для керівників органів місцевого самоврядування та державної виконавчої влади.

 

 

 

Переглядів: 485 | Додав: vrr | Дата: 12.03.2016

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята, який символічно відзначають в Україні з початком весни. Адже саме навесні оживає Земля – наше найбільше національне багатство, безцінний скарб, який ми покликані охороняти, берегти і розумно ним розпоряджатися.

На вас покладено особливі надії і сподівання у вирішенні надзвичайно важливих суспільних питань: реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійснення контролю за раціональним використанням та охороною земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель. Ваша плідна праця є запорукою розвитку економіки нашої держави, піднесення добробуту громадян, формування ринкових відносин, дієвого утвердження засад земельної політики, визначеної законодавством. Саме від вашого професіоналізму залежить те, наскільки по-господарськи використовуватиметься земля, в якому стані вона буде передана нащадкам.

Висловлюючи пошану і вдячність за нелегку роботу, бажаємо, щоб у ваших серцях лиш множилася любов до рідної землі і не згасало бажання зберегти її красу і щедрість для нащадків! Міцного вам здоров’я, життєвих гараздів, благополуччя у родинах та подальших трудових здобутків!

 

Голова районної ради                                         Іван Шкіндюк

Голова райдержадміністрації                           Олег Лютий

Переглядів: 458 | Додав: vrr | Дата: 12.03.2016

Король смичка та знахар автентики гуцульської музики завше з нами – зі своїм Гуцульським народом та Україною

Голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Василь Нагірняк взяли участь у вечорі вшанування пам’яті  неперевершеного музиканта-віртуоза, людини-оркестра, Гуцульського Паганіні Романа Кумлика. Захід відбувся 11 березня 2016 року в актовому залі обласного навчально-методичного центру Прикарпаття, що його організувало Івано-Франківське товариство «Гуцульщина» за сприяння   управлінням культури, національностей та релігій облдержадміністрації та обласного навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття.

Про відомого в Україні та далеко за її межами музиканта-верховинця Романа Кумлика, про чарівний дивосвіт гуцульської музики, який струменів у душі заслуженого працівника культури України Романа Кумлика, та про його вагомий вклад у мистецьку палітру України розповіли: начальник управління культури національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорчак, заступник начальника управління культури  національностей та релігій ОДА Мирослава Корнелюк, голова Всеукраїнського Товариства «Гуцульщина» Дмитро Стефлюк, голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк, голова Верховинської райдержадміністрації Олег Лютий, голова обласного осередку Національної Спілки майстрів народного мистецтва України Василь Корпанюк, дочка Романа Кумлика Леся Кумлик та інші колеги по праці, друзі і приятелі короля смичка та знахаря автентики гуцульської музики.

Про омріяну книгу Гуцульських співанок, натхненних серцем і душею та записаних упродовж багатьох літ на рідній Гуцульщині, розповів присутнім на вечорі пам’яті упорядник книги, заслужений журналіст України Василь Нагірняк. Вінт також  поділився спогадами про те, як з великим Маестро гуцульської музики ішли разом до омріяної книги неперевершеного гуцульського мелосу. Романа не стало, він – у райському саду. І там, на небесах, також, мабуть, створив оркестр гуцульської музики. А на світі земному появилася мрія-книга – і люди,  вклоняючись величі таланту Романа Петровича, читають її з великим натхненням – і співають гуцульські співанки.

На вечорі пам’яті народний артист України Михайло Кривень подарував присутнім пісню, а капела гуцульських музикантів «Черемош» під керівництвом Івана Мартищука, який концертував багато років разом із Романом Кумликом, грала-вигравала дзвінкі, як Черемоша плин, гуцульські мелодії. І, здавалося, що Роман Кумлик був того вечора поруч. Так, великий маестро Роман Кумлик був того вечора поруч. Він був і залишається  завше з нами – зі своїм Гуцульським народом, із горами, верховинами, вічнозеленими Карпатами – і рідною та найдорожчою у світі  квітучою Україною.

 
Переглядів: 466 | Додав: vrr | Дата: 12.03.2016

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода