ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2016 » Квітень » 29

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Щиросердечно вітаю Вас із найбільшим і найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Христовим. Великдень серед нашого віруючого народу – найкращий і найрадісніший день, адже це свято віддзеркалює перемогу Божої правди, перемогу добра над злом, свідоцтво вічності Бога, свідоцтво вічного життя людської душі. Це символ духовного відродження, вселенської справедливості, утвердження віри і надії в серці кожного християнина.

Господня благовість просвічує смуток і печаль сімей загиблих на сході України. Адже воїни світла, які пожертвували власне життя заради Бога і України, введені в нове, божественне, вічне життя. Христос переходить до дому Отця і приводить туди всіх праведників, хто віддав своє життя за матір, батька, друзів, Батьківщину, за кожного з нас. Тому разом зі своїми душпастирями огорнімо піклуванням  наших військових, особливо зранених тілом, серцем і душею, молімося поіменно за тих синів і дочок, що захищають правду та рідну землю від ворожої навали – одвічного московського агресора, ризикуючи власним життям.

У переломний час боротьби добра зі злом, період кардинальних змін у мисленні українців, епоху революційних змін та обрання єдино вірного шляху для української нації – європейського вибору, ми, гуцули, ставши на дорогу розбудови незалежної Української держави, зобов’язані зберегти наш правічний гуцульський етнос, високу культуру мудрих, незабутніх предків і християнську віру, віру у Соборну Українську Церкву. Депутати районної ради взивають до священослужителів району усіх конфесій: і словом Господнім, і діями просвітницькими щиро звертайтеся і моліться до Всевишнього – до Господа нашого Ісуса Христа за добру думку і мудрі помисли та виважені дії державних мужів Уряду України, Верховної Ради, народних депутатів України щодо збереження єдиного і нероздільного Верховинського району, його історичних меж.

Гуцульська вбиря – це наша гордість і національна ознака Карпатських гір, паспорт громадянина Гуцульщини. Одягаймося у гуцульський стрій а чи просто вдягаймо гарні вишивані сорочки – і завше ходімо до церкви у неділю, на християнські свята, на заходи державного календаря, пам’ятні, знаменні чи ювілейні події. Одягаймо гуцульську вбирю на Храмові свята, на народні віча, урочисті зібрання з нагоди пам’ятних дат в історії Верховинщини, Гуцульщини, Самостійної Соборної України. Будьмо патріотами, достойними синами і доньками предків-гуцулів – вбираймося у своє рідне, батьківське, прадідівське, бо гуцульський стрій – то є духовні перли славного Гуцульського роду, нашої Матері-Гуцулії.

У цей світлий Великодній час щиро бажаю усім Вам благодатної Божої допомоги на всі дні життя, щоб вони проходили у мирі, здоров’ї та добробуті. Нехай Божа любов, мудрість і світло панує у Ваших оселях й обдаровує Вас небесними та земними ласками, а воскреслий Спаситель завжди супроводжує кожного з нас у служінні та подальших трудах на славу Божу, на добро ближнього, на розбудову України.

Радіймо і веселімося, бо воістину Христос воскрес!

Голова районної ради                                                            Іван Шкіндюк

Переглядів: 428 | Додав: vrr | Дата: 29.04.2016

 Дорогі жителі Верховинщини!

Прийміть щирі вітання з найвеличнішим святом християн – Світлим Христовим Воскресінням!

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією. Великдень – одне з тих свят, яке стирає межі й відмінності між людьми. У цей день ми стаємо єдиними, а тільки єдина нація, єдиний народ зможе побудувати успішну і сильну державу. Це свято дає нам упевненість в тому, що будь-які труднощі можна здолати. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!

Щиро вітаючи із цим величним святом, зичимо, щоб серце кожного християнина запалало любов’ю, аби душі наповнилися радістю, щоб у оселях ніколи не змовкав сміх. Бажаємо всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сім’ях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи. Хай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя – кращого і добрішого. Нехай цей Великий День дарує всім щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Христос воскрес!

 

Голова районної ради                                                              Іван Шкіндюк

Голова райдержадміністрації                                                  Олег Лютий

Переглядів: 454 | Додав: vrr | Дата: 29.04.2016

Народний депутат України Микола Величкович, якому було надіслане звернення Карпатського форуму народовладдя щодо збереження гірських районів під час проведення  децентралізації та адміністративно-територіальної реформи в Україні, надіслав відповідь Верховинській районній раді.

У листі йдеться про те, що народний обранець розділяє позицію учасників Карпатського форуму, оскільки гірські райони в умовах децентралізації державної влади згідно адміністративно-територіальної реформи в Україні не матимуть достатньо фінансового ресурсу для забезпечення своїх фінансових повноважень.

– Додатково інформую, йдеться у відповіді народного депутата М.Величковича, – що, як перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, 23 березня 2016 року на Парламентських слуханнях «Шляхи розвитку фізичної культури і спорту України в умовах децентралізації влади» я підняв питання дитячо-юнацьких спортивних шкіл гірських регіонів України, котрі в умовах децентралізації влади не здатні утримуватись за рахунок місцевих бюджетів та потребують державної підтримки.

Переглядів: 403 | Додав: vrr | Дата: 29.04.2016

Звернення Верховинської районної ради прийняте на третій сесії 26.02.2016 року щодо ліквідації управлінь, відділів та відділень центральних органів виконавчої влади у Верховинському районі розглянуте Департаментом з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Текст відповіді наводится нижче:

Переглядів: 446 | Додав: vrr | Дата: 29.04.2016

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода