ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2016 » Травень » 12

          Сьогодні голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк провів зустрічі з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном, міністром освіти і науки України Лілією Гриневич, заступником міністра освіти і науки України Павлом Хобзеєм, міністром екології та природних ресурсів України Остапом Семераком, заступником міністра охорони здоров’я Романом Іликом, народним депутатом України Миколою Княжицьким.

          За наслідками зустрічі у міністерстві інфраструктури відбулася оперативна нарада щодо стану доріг у Верховинському районі, в якій взяли участь міністр інфраструктури України Володимир Омелян, голова Державного агентства автомобільних доріг України Андрій Батищев, народний депутат України Микола Княжицький.

          Міністр інфраструктури Володимир Омелян підтримав пропозиції, подані головою районної ради Іваном Шкіндюком, щодо необхідності проведення якісного ремонту доріг Верховинського району. Досягнуто домовленості про залучення додаткових коштів  у досить суттєвих розмірах для ремонту автошляхів у високогірному Верховинському районі.

          Нагальні проблеми закладів охорони здоров’я та галузі освіти Верховинщини також знайшли підтримку у високопосадовців Кабінету Міністрів України, народного депутата України Микола Княжицького. Міністр освіти Україна Лілія Гриневич у розмові з Іваном Юрійовичем сказала, що буде переглянута формула розрахунку фінансування бюджетних установ високогірного Верховинського району. З цього приводу дала відповідні доручення заступнику міністра освіти і науки Павлу Хобзею.

У розмові із заступником міністра охорони здоров’я Романом Іликом піднято питання додаткового фінансування закладів охорони здоров’я Верховинського району.

Народний депутат України Микола Княжицький, отримавши листи та звернення голови районної ради та депутатів районної ради, готовий включитися у вирішення проблемних питань освітятн, працівників медичної галузі, допомогти горянам у проведенні ремонту доріг тощо.

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак вирішуватиме питання зі стабілізації екологічної ситуації в районі.

Переглядів: 525 | Додав: vrr | Дата: 12.05.2016

11 травня відбулася повторна зустріч голови районної ради Івана Шкіндюка з директором Центру дитячої та юнацької творчості Володимиром Дутчаком.

Володимир Богданович повідомив, що вихованці  Центру взяли участь в обласному конкурсі народних ремесел «Знай і люби свій рідний край» і вибороли І -  ІІІ місця в номінаціях «Художня вишивка», «Декоративний розпис», «Вироби з природного матеріалу», «Кераміка» та  «Образотворче мистецтво».

Розпочато виготовлення  прайс-листа  з розвитку народних ремесел нашого краю. Його необхідно доповнити  інформацією по всіх видах народних ремесел (бондарство, мосяжництво, виготовлення гуцульського одягу, гуцульська вишивка, виготовлення гуцульських іграшок та сувенірів, ліжникарство, килимарство).

Переглянуто тижневе навантаження Центру дитячої та юнацької творчості на 2015 – 2016 навчальний рік.

Іван  Юрійович доручив внести зміни і доповнення до тижневого навантаження Центру дитячої та юнацької творчості  на 2015 – 2016 навчальний рік.  У 2016 – 2017 навчальному році необхідно всі гуртки перепрофілювати з урахуванням особливостей і специфіки нашого району.

Голова районної ради підкреслив, що у виготовленні всіх виробів народного мистецтва Гуцульщини вкладено емоційний стан душі гуцулів, неповторне розмаїття і красу природи нашого краю в семи кольорах  веселки.

Переглядів: 446 | Додав: vrr | Дата: 12.05.2016

 Покликання медсестри – дарувати здоров’я людям

Заступник голови районної ради Іван Маківничук взяв участь у святкуванні Всесвітнього Дня медичної сестри, яке проведено у центральній районній лікарні.

Іван Маківничук та голова райдержадміністрації Олег Лютий щиро привітали з професійним святом медичних сестер району. Звертаючись до медперсоналу вони відзначили, що медичні сестри складають багаточисельну категорію працівників охорони здоров’я, адже в лікувальній практиці більшість медичних послуг надається виключно сестринським персоналом.

Благородна і працьовита професія гідна поваги. Медсестра – це, перш за все, покликання. Покликання допомагати і дарувати здоров’я людям, які дійсно потребують допомоги та догляду. День вшанування представниць цієї благородної професії збігається з датою народження знаменитої англійки Флоренс Найтінгейл, яка під час Кримської війни створила першу в світі організацію сестер милосердя.

 Іван Михайлович процитував слова іспанського письменника, класика світової літератури Сервантеса: «Ніщо не цінується так дорого і не коштує так дешево, як ввічливість». Медичні сестри, як і лікарський персонал, дбаючи про здоров’я горян, завжди проявляли і покликані надалі проявляти ввічливість, доброту та милосердя, а люди – щиро дякують за нелегку працю, за врятовані життя і здоров’я.

За відданість медичній справі та успіхи у роботі заступник голови районної ради Іван Маківничук та голова районної державної адміністрації Олег Лютий вручили медичним сестрам грамоти.

Привітали колектив медичних сестер зі святом головний лікар центральної районної лікарні Микола Ілюк та голова профспілки медичних працівників Микола Дячук, щиро подякували за працю та побажали подальших успіхів на ниві охорони здоров’я.

Переглядів: 481 | Додав: vrr | Дата: 12.05.2016

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода