ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2016 » Червень » 10

 

Верховинська районна рада з початку сьомого демократичного скликання поставила перед собою одне із пріоритетних завдань – це завершення багаторічної роботи своїх попередників щодо відкриття пункту пропуску та будівництва автодороги через румунсько-український державний кордон в межах населених пунктів Шибене (с.Зелене) Верховинського району Івано-Франківської області та Поеніле-де-Суб-Мунте повіту Марамуреш Румунія». 

Депутати районної ради глибоко стурбовані, оскільки на завершальному етапі транскордонного проекту не підписана міжурядова угода між Україною та Румунією. А отже, сповільнюється процес активізації міжнародних зв’язків двох держав, регіонального та міждержавного економічного розвитку, уповільнюються інтеграційні процеси України на шляху до європейської спільноти.

З метою прискорення підписання міждержавної Угоди про будівництво автодороги через румунсько-український кордон та відкриття міждержавного пункту пропуску депутати Верховинської районної ради схвалити звернення до Президента України Порошенка П.О.,  Прем’єр-міністра України, голови Верховної Ради України, народних депутатів України Матвієнка А.С., Солов’я Ю.І., Довбенка М.В.,Шкварилюка В.В., Дерев’янка Ю.Б., Бабія Ю.Ю., голови Івано-Франківської обласної ради Сича О.М., голови Івано-Франківської облдержадміністрації Гончарука О.Р., яке надіслано до столиці України та очільників області. У зверненні депутати вимагали якнайшвидше провести з урядом Румунії переговорний процес та завершити  підписання такої стратегічно важливої для України міждержавної Угоди про будівництво автодороги через румунсько-український державний кордон й відкриття митного пункту пропуску задля подальшого розвитку співробітництва між Україною та Румунією й поглиблення інтеграційних процесів.

Прописна істина вкотре яскраво підтвердила свій глибокий зміст: хто стукає – тому й відчиняють. До цього хотілося б додати такі слова: хто наполегливо працює, стукає не один раз, і не два, не дає спокою чиновникам з вищого ешелону влади,  – той обов’язково досягає результату.

Отже, в результаті наполегливості депутатського корпусу Верховинської районної ради, проведених зустрічей голови Верховинської районної ради Івана Шкіндюка з віце-прем’єрами та міністрами Кабінету Міністрів України, головою Верховної Ради та народними депутатами України виокреслились помітні зрушення у даному стратегічно важливому для нашого району, Гуцульщини та України в цілому питанні. 17 квітня відбулася робоча зустріч Прем’єр-міністра України  з народними депутатами України – членами міжфракційного депутатського об’єднання «Прикарпаття».

Пунктом 3 протоколу наради було зафіксовано доручення Мінінфраструктури, МЗС, ДВС, Адміністрації Держприкордонслужби невідкладно вжити заходів відповідно до компетенції щодо підготовки і підписання доповнення до Угоди між Кабінетом  Міністрів  України та Урядом Румунії про пункти пропуску через українсько-румунський державний кордон (від 2 лютого 2006 року), яким передбачити відкриття пункту пропуску та будівництва  автодороги через українсько-румунський державний кордон в межах населених пунктів Шибене (с.Зелене) Верховинського району Івано-Франківської області та Поеніле-де-Суб-Мунте повіту Марамуреш Румунія». 

Сподіваємось, що доповнення до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії буде все-таки підписано й невдовзі розпочнеться довгоочікуване будівництво дороги та відкриється пункт пропуску через українсько-румунський кордон. Таким чином, омріяне вікно в Європу з Верховинського району, віримо, буде відчинено.

Переглядів: 470 | Додав: vrr | Дата: 10.06.2016

                

При обласній державній адміністрації та обласній раді з метою реалізації рішення обласної ради від 18.03.2016 року № 113-4/2016 «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України» створена комісія із встановлення осіб бійців-добровольців, які брали участь  у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України.

Основним завданням Спеціальної комісії є встановлення осіб з числа жителів Івано-Франківської області, які приймали безпосередню участь у захисті незалежності, суверенітету, територіальної цілісності на сході Української держави та перебували чи перебувають у складі добровольчих формувань, що були утворені або саморганізувалися з цією метою, але в подальшому не увійшли  до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених, відповідно до законів України, військових формувань та правоохоронних органів, бійцями-добровольцями, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України.

                                Порядок подання документів на розгляд Спеціальної комісії

 Документи для встановлення осіб бійців-добровольців АТО подаються заявниками через департамент соціальної політики обласної державної адміністрації.

Відповідальна особа: Віталій Яворський – заступник директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації, м. Івано-Франківськ, вул.. Л.Курбаса, 2, каб. 21, тел.(03432) 75-24-67.

Для розгляду питання на засіданні Спеціальної комісії заявники повинні надати наступні документи:

-заяву-анкету встановленого зразка (заповнює особисто в департаменті соціальної політики облдержадміністрації);

- дів фотокартки 3Х4;

- паспорт (оригінал);

- довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (оригінал);

- інші матеріали, які підтверджують участь у захисті територіальної цілісності на сході Української держави у складі добровольчого формування (фото-,відеоматеріали, показання свідків тощо);

- висновок громадської організації «Спілка добровольців АТО Прикарпаття» щодо участі у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, завірений підписом та печаткою (контактна особа: Василь Андріїв – голова правління ГО «Спілка добровольців АТО Прикарпаття», м. Івано-Франківськ, вул. Страчених, 3, тел. (050) 43 66 999.                                                                                                            

 

Переглядів: 454 | Додав: vrr | Дата: 10.06.2016

Заступник голови районної ради Іван Маківничук взяв участь у нараді з питань підготовки та відзначення в районі 20-ї річниці Конституції України за участю  заступника голови районної державної адміністрації Світлани Уршеджук, представники відділів РДА та військового комісара Верховинського РВК Ростислава Кочмарського.

Учасники наради погодили проведення основних заходів в районі, зокрема урочистої частини свята у районному центрі. Керівництво району та представники громадсько-політичних організацій покладатимуть квіти до пам’ятника Української Державності, Стелли Загиблим Героям Майдану та інших пам’ятних історичних місць. Буде представлена також культурно-патріотична програма заходів.

Спортивна частина включатиме велопробіг, який проходитиме 28 червня.

На районному стадіоні «Черемош» буде створено «живу» карти України.

До програми святкових заходів включено проведення «Круглого столу» за участю керівництва районної ради і райдержадміністрації та представників районних організацій політичних парті і громадських об’єднань.

 

 

Переглядів: 529 | Додав: vrr | Дата: 10.06.2016

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода