ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2016 » Листопад » 21

13 листопада 2014  року Президент України підписав указ про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності та Свободи на честь двох видатних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції (2004 року) і Революції Гідності (2013 року).

21 листопада 2013 року історія нашої держави розпочала новий відлік. Цинічна відмова тогочасного керівництва держави й уряду від курсу на інтеграцію в Європу (до речі, законодавчо закріпленого), згортання демократичних реформ стали останніми краплями, які переповнили чашу народного терпіння. Мітинги протесту на Майдані у Києві й аналогічних майданах в інших містах країни та у й нашому Верховинському районі швидко переросли в події, що увійшли в новітню історію України, як Революція Гідності.

Повсталий народ, серед якого була й студентська молодь, відстояв своє право на життя в цивілізованому суспільстві, а ті, хто поклав своє життя у боротьбі за свободу, назавжди залишаться в нашій пам’яті як Небесна Сотня…

На ознаменування революційних подій в Україні 21 листопада відзначається як День Гідності та Свободи.

Громадяни Верховинського району ніколи не стояли осторонь революційних подій і завжди брали активну участь в боротьбі за незалежність та свободу, маючи гідність та мужність захищати свою державу, район та родину.  Тому, сьогодні ми всі повинні вшанувати патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Низько вклоняємось героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

Вітаючи Вас усіх із цим святом, зичимо Вам здоров’я, миру, щастя й нових звершень на благо народу України. Бажаю мирного неба над головою, єдності, благополуччя і добробуту Вам та Вашим родинам!

Слава Україні! Героям Слава!

Голова районної ради                                                                         Іван Шкіндюк

Голова районної державної адміністрації                                         Олег Лютий

Переглядів: 387 | Додав: vrr | Дата: 21.11.2016

З нагоди відзначення ювілею Івана Франка та з метою пропаганди поетичного слова, вдосконалення мистецтва живого мовлення, виявлення та підтримки обдарованої молоді, 17.11.2016 р. на базі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено районний конкурс поезії, присвячений ювілею Великого Каменяра.

В конкурсі взяло участь 25 учнів та окремі педагоги. Конкурс проводився в двох номінаціях: «патріотична лірика» та «авторський вірш».

До конкурсної програми добиралися твори поетів-класиків та сучасних авторів, авторські твори, твори місцевих поетів. Критерії оцінювання: художній рівень виконання, сценічна культура, актуальність обраного літературного твору.

В номінації «авторський вірш»:

І місце – Киселиця Вікторія, учениця 10 класу Черемошнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вірш «Лист до сина»);

ІІ місце – Матаржук Наталія, учениця 4 класу Буковецької ЗОШ І-ІІ ступенів (вірш «Земля – українська святиня»);

ІІІ місце – Тимчук Наталія, учениця 9 класу Головівської ЗОШ І-ІІ ступенів (вірш «Присвячую»).

В номінації «патріотична лірика»:

І місце – Стефлюк Іванна, учениця 11 класу Верхньоясенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вірш Н. Кметюк «Молитва за Україну»);

ІІ місце – Маковійчук Анжела, учениця 9 класу Верховинської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце – Ілійчук Тетяна, учениця 9 класу Устеріківської ЗОШ І-ІІ ступенів (вірш «Героям слава!»).

В конкурсі звучали вірші з інтимної лірики Івана Франка. Журі відзначили декламаторські здібності Кермощука Захара, учня 11 класу Криворівнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів; Рильчук Олександри, учениці 9 класу Гринявської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Костюк Лідії, учениці Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Авторську поезію презентували вчитель початкових класів Великоходацької ЗОШ І-ІІ ступенів Кравчук Марія та керівник гуртка Центру дитячої та юнацької творчості Бервінова Вікторія.

Такі форми роботи з обдарованою учнівською молоддю сприяють активному долученню учнівського загалу до найвищих досягнень української культури, загальнолюдських і національно-духовних цінностей.

Методист РМЦ                                                  Рибенчук Г.Ю.

Переглядів: 416 | Додав: vrr | Дата: 21.11.2016

22 листопада 2016 року на 10.00 годину Верховинська районна рада запрошує депутатів Верховинської районної ради УІІ демократичного скликання, селищного та сільських голів, директорів загальноосвітніх шкіл району на День депутата в районній раді з наступним порядком денним:

 1. Інформація про проведення Другого Карпатського Форуму народовладдя у селищі Воловець Закарпатської області та підготовка до участі голів районних рад гірських територій Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, профільними міністрами Кабінету Міністрів України та народними депутатами і головами депутатських фракцій Верховної Ради України з питань вирішення проблем гірських районів.

                         Іван  Шкіндюк – голова Карпатського Форуму народовладдя, 

                             голова районної ради.

         2. Інформація філії «Верховинська ДЕД» про проведену  роботу з експлуатаційного утримання доріг у Верховинському районі в 2016 році.

                        Михайло Ватаманюк   –  начальник   філії «Верховинська ДЕД».

         3. Про надання дозволу на самостійне ведення бухгалтерського обліку комунальними загальноосвітніми навчальними закладами Верховинського району.

                      Оксана Чубатько  –  голова комісії районної ради з гуманітарних питань: освіти, культури, молодіжної політики, спорту, національного і духовного розвитку та засобів масової інформації.

              4. Про стан безпеки дорожнього руху на території району з 01.01.2016 по 30.09.2016 року.

                                       Богдан Сокол  –   начальник Верховинського  відділення  поліції Косівського відділу поліції головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

           5. Про участь громадських організацій у патріотичному вихованні молоді та їх роль у допомозі воїнам АТО.

                        Михайло Смачило – голова Адміністрації Гетьмана Українського Реєстрового Козацтва у Прикарпатському регіоні, головний отаман Івано-Франківської обласної козацької організації, генерал-полковник Українського Реєстрового Козацтва.

6.  Про питання, які вносяться на розгляд п’ятої сесії районної ради, друге пленарне засідання, сьомого демократичного скликання.

                        Іван Шкіндюк  –  голова районної ради.

                                               Виконавчий  апарат  районної ради

Переглядів: 427 | Додав: vrr | Дата: 21.11.2016

21 листопада відбулось чергове засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, будівництва, туризму, екології, лісового, сільського і дорожнього господарства, комунальної власності, розвитку малого та середнього бізнесу. Постійна комісія розглянула . проекти рішень «Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 9 місяців 2016 року», «Про підсумки виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року», «Про передачу установ та об’єктів Білоберізькій сільській раді об’єднаної територіальної громади», розглянули стан використання лісових ресурсів та ряд інших питань.

Пропозиції постійної комісії будуть розглянуті на наступному пленарному засіданні районної ради.

Переглядів: 403 | Додав: vrr | Дата: 21.11.2016

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода