ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2017 » Травень » 26

Голова районної ради Іван Шкіндюк взяв участь у сходах селян сіл  Гринява та Пробійна, на яких розглянуто питання децентралізації державної влади та реформування органів місцевого самоврядування. Розглянуто  лист Яблуницької сільської ради стосовно створення об’єднання територіальної громади згідно перспективного плану, в яку входять наступні села нашого району: Голошино, Гринява, Пробійна, Яблуниця, Довгополе, Стебні з адміністративно-територіальним центром у селі Яблуниця.

У сходах селян взяли також участь керівник апарату районної державної адміністрації Василь Бровчук, голова Гринявської сільської ради Микола Нисторук, голова Пробійнівської сільської ради Василь Маротчак, депутати сільських рад, керівники підприємств, суб’єкти підприємницької діяльності та громадський актив вищевказаних населених пунктів.

– Позиція районної ради незмінна,  – констатував Іван Юрійович, – Районна рада не проти обєднання, об’єднуватися потрібно, але потрібно створити умови для людей, які б мали змогу жити, ґаздувати на своїх землях і полонинах; доконче відремонтувати дороги у наших селах, які знаходяться у незадовільному стані, розвивати свій край до кращого майбутнього. Вибір мають робити самі люди, а не політики. Хто може краще знати проблемні питання, як не той, хто живе на даній території. В умовах реформування необхідно зберегти Верховинський район як окрему адміністративно-територіальну одиницю, бо це  –  наше майбутнє і подальший розвиток.

 

  Присутні на сходах селян жителі Гриняви, Пробійнівки та Стовпнів підняли ряд життєво важливих і надзвичайно актуальних питань – це фінансування галузей освіти і культури, розвиток рекреації у гірських селах. Найболючішим на сьогоднішні питанням є питання проведення капітального ремонту доріг. Горян також хвилює питання щодо можливого закриття шкіл та дошкільних навчальних закладів під час децентралізації, що є надзвичайно негативним явищем та нівелює позитивні моменти у проведенні реформи.

 

Переглядів: 371 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2017

  

Голова районної ради Іван Шкіндюк взяв участь у щорічному звіті директора Яблуницького НВК «Арніка» Марії Сіренчук, який відбувся 25 травня 2017 року в сільському Будинку культури, на якому були присутні керівник апарату районної державної адміністрації Василь Бровчук, педагогічний колектив НВК «Арніка» та громадськість села.

Марія Іванівна Сіренчук очолює даний заклад  багато років поспіль. Головною метою на сучасному етапі навчання вважає допомогти кожній дитині досягнути певних успіхів, реалізувати духовні, комунікативні, пізнавальні й творчі потреби. Тому співпраця продуктивного співробітництва вчителів школи, батьків і громадських структур спрямована на досягнення кожною дитиною значущих для неї особистісних і колективних успіхів, які дитина усвідомлює як позитивний розвиток її здібностей. Директор навчального закладу наголосила, що у школі проводиться цілеспрямована робота, аби учні не тільки здобували необхідні знання, але й розвивали свої творчі здібності.

Голова районної ради Іван Шкіндюк подякував Марії Іванівні та педагогічному колективу за плідну працю на освітянській ниві і зазначив, що стиль керівництва школою відзначається демократичністю, рішення приймаються на основі врахування думки колективу та інтересів справи виховання підростаючого покоління.

         Іван Юрійович зосередив увагу присутніх на виховній роботі педагогів, зокрема на вихованні духовно багатої та національно-свідомої особистості.  

 

 

Переглядів: 337 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2017

На виконання заходів  районної програми «Духовне життя» на 2017 рік, з метою підвищення рівня особистісного розвитку дітей і виховання духовно-багатої та національно-свідомої особисті на засадах християнства через заохочення їх до систематичного читання духовних книг, для  стимулювання зростання читацької активності, розвитку у дітей та підлітків позитивного ставлення до  духовної книги,  підвищення рівня їх читацької компетентності, видано розпорядження голови Верховинської районної ради  від 16 травня  2017 року  № 41-р  «Про реалізацію духовного проекту «Даруємо дітям любов до читання книг»., яким затверджено Положення про духовний проект «Даруємо дітям любов до читання книг»  та склад організаційного комітету із реалізації духовного проекту.

_________________________________________________________________

                                              РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

16 травня 2017р.№ 41-р

селище Верховина

 

Про реалізацію духовного  проекту

«Даруємо дітям любов до читання книг»

 

         Згідно статтей 43 та 55 Закону України» Про  місцеве самоврядування в Україні та рішення районної ради від 22 грудня 2016 року «Про районну програму «Духовне життя» на 2017 рік, з метою подальшого широкого залучення дітей середнього шкільного віку до читання духовної літератури, підвищення рівня особистого розвитку  дітей, виховання духовно-багатої та національно- свідомої особистості на засадах християнства через заохочення їх до систематичного читання, популяризації найкращих надбань української, світової, сучасної літератури та літератури Гуцульщини духовно- просвітницького спрямування:

 

1. Провести  з 01 червня  2017  року  по  31.10.2017  року в   загальноосвітніх  закладах     району конкурс   для реалізації  духовного проекту «Даруємо  дітям  любов  до   читання   книг».

  1. Затвердити    склад      організаційного       комітету    із    реалізації

 духовного проекту «Даруємо дітям любов до читання книг»               (додається).

3. Затвердити      Положення     про  духовний     проект «Даруємо дітям

любов до читання   книг» (додається).

4. Рекомендувати   відділу   освіти   райдержадміністрації   (В. Гуцуляк)

створити в загальноосвітніх школах району організаційні  комітети із  реалізації духовного проекту «Даруємо дітям любов до читання книг».           

5. Рекомендувати районному методичному центру  відділу  освіти  РДА (М. Лесик) розробити план заходів для підвищення кваліфікації педагогічних  працівників загальноосвітніх закладів району та працівників шкільних бібліотек з питань читання книг, з метою   популяризації методик і технологій читання.

6. Рекомендувати Верховинській централізованій   бібліотечній системі

(Г. Валігурська)  взяти  участь   у   створенні  організаційних   комітетів в загальноосвітніх школах району із  реалізації духовного  проекту «Даруємо дітям любов до читання книг».

         7. Рекомендувати священнослужителям  району (отець Д. Михавків, декан УПЦ КП)  взяти участь   у   створенні  організаційних   комітетів в загальноосвітніх школах району із  реалізації духовного  проекту «Даруємо дітям любов до читання книг».

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова районної ради                                                    Іван Шкіндюк

Переглядів: 344 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2017

Голова районної ради Іван Шкіндюк, працівники виконавчого апарату та депутати районної ради з гордістю одягають на пленарні засідання районної ради а чи наради у голови ради, на державні, релігійні свята автентичне гуцульське вбрання або, як казали предки, – гуцульську убирю. Це є безцінна, унікальна, сакральна  реліквія, якою наділив Гуцульський народ Господь.

Переглядів: 347 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2017


Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника. Цей день не просто знаменує завершення навчального року. Це  –  подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Цей день – хвилюючий для наймолодших школярів. Адже вони вже пройшли перший і, напевно, найскладніший етап навчання. Для багатьох учнів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися сил перед початком нового навчального року.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Несміливих і тендітних вас привели в школу ваші найрідніші люди  – батько і мати. Кожному з вас вони подарували найцінніше  –  життя. Хай завжди, скрізь і всюди зігріває і освітлює вашу життєву дорогу полум’я батьківського серця. Нехай же чекають Вас попереду нові вершини та нові досягнення. Віримо, що ви реалізуєте усі свої здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами України! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій та задумів.

У цей день ми хочемо привітати і батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

Ми вдячні педагогам за те, що вклали у своїх вихованців душу, серце і знання! Своєю Любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали основні цінності життя і вивели сьогоднішніх випускників у велику дорогу життя.

Бажаємо всім віри і впевненості у завтрашньому дні. Добра й благополуччя, міцного здоров'я і злагоди у Ваших родинах. Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!


Голова районної ради                                                                     Іван Шкіндюк

Голова райдержадміністрації                                                        Олег Лютий

Переглядів: 340 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2017

У неділю, 28 травня 2017 року, в селищі Путила Чернівецької області відбудеться 52 традиційне свято виходу на полонини «Полонинська ватра».

     У програмі свята:

9:00-11:00 – Проїзд святково оформлених підвод з троїстими музиками, які запрошують гостей на свято.

10:00-16:00 – Виставка-продаж власної продукції сільгоспвиробниками району та області, гуцульська кухня, дійства на міні-полонині, майстер-клас з приготування полонинського сиру, вурди, кулеші та інших гуцульських смаколиків.

10:00-16:00 – «Мистецтво гуцульського краю», V регіональна виставка робіт майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Гуцульщини.

10:45-11:00 – Святкова хода почесних гостей свята, передовиків сільськогосподарського виробництва району, делегацій селища та сіл району.

11:00-11:10 – Відкриття 52-го традиційного районного свята.

11:10-12:30 – Обрання ватага свята «Полонинська ватра». Проведення свята.

12:30-16:00 – Концертна програма. Народні гуляння.

Переглядів: 367 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2017

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода