ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2017 » Червень » 26

25 червня у селі Криворівня проведено Громадські слухання з питання створення Національного історико-культурного меморіальному комплексу «Українські Афіни».

У Громадських слуханнях взяли участь голова Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Микола Княжицький, начальник Івано-Франківського управління культури облдержадміністрації Володимир Федорак, голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк, голова Верховинської райдержадміністрації Олег Лютий, священик УПЦ КП Різдва Пресвятої Богородиці с. Криворівня о. Іван Рибарук, жителі села Криворівня.

Сільський голова Василь Сліпенчук поінформував присутніх про розгляд основного питання порядку денного: «Про охорону культурної спадщини музейної справи у селі Криворівня та створення Національного заповідного Музейного комплексу «Українські Афіни».

В обговоренні даного питання взяли активну участь жителі села Криворівня та присутні гості зі столиці, області, керівники району. На засіданні поінформовано громадськість, що за результатами спільного засідання робочої групи управління культури облдержадміністрації та керівництва Верховинської районної ради, РДА, Криворівнянської сільської ради, духовенства району надіслано листа в Міністерство культури України з пропозицією про створення в Криворівні, після позитивного рішення сільської громади, Національного Заповідного Музейного комплексу "Українські Афіни". Крім того надано роз’яснення і рекомендації з приводу створення запропонованого музейного проекту та його відповідність діючому законодавству з питань музейної справи в Україні.

В результаті дискусії прийнято надзвичайно важливе, доленосне рішення: «Створити в селі Криворівня Національний заповідний Музейний комплекс «Українські Афіни».

 

Переглядів: 401 | Додав: vrr | Дата: 26.06.2017

  

В Івано-Франківську – 21 червня, у Коломиї – 23 червня та у Верховинському районі, в с. Криворівня – 24 червня презентовано книгу «Як у Тіні» Павла Гудімова і Поліни Ліміної про видатного українського художника-графіка Георгія Якутовича. Повна назва видання – «Як у тіні. Георгій Якутович як ілюстратор книги «Тіні забутих предків». Містить біографію художника, архівні фотографії, роботи, що раніше не публікувалися, мистецтвознавчі статті про видатного майстра.

У поїздці на Верховинщину з нагоди презентації книги взяв участь Міністр культури України Євген Нищук та начальник управління культури, національностей та релігій  ОДА Володимир Федорак.

Гості відвідали літературно-меморіальний музей Івана Франка, музей Михайла Грушевського в Криворівні, Криворівнянську Церкву УПЦ КП Різдва Пресвятої Богородиці. Після спільно з авторами книги учасники заходу відвідали історичне місце в Дземброні, де колись була хата, в якій Георгій Якутович проживав 10 років – там встановлено пам’ятний хрест.

Повертаючись, гості завітали до Марії Ілюк, яка була знайома з Георгієм Якутовичем і зберігає портрет, створений руками видатного графіка. І, звичайно, відвідали церкву в с.Ільці де хрестився Георгій Якутович на своє 60- річчя. Про цю подію засвідчує запис у книзі, подарованої графіком отцеві Дмитрові Михавкові.

Мандрівка Карпатами завершилася в селі Криворівня, в Літературно-меморіальному музеї Івана Франка.

 

Переглядів: 371 | Додав: vrr | Дата: 26.06.2017

Верховинщина передала творчу естафету «Воскресне волі дух і наша слава» місту Яремче. Естафету передали заступник голови районної ради Іван Маківничук, перший заступник голови РДА Ярослав Скуматчук, начальник відділу культури і мистецтв РДА Василь Кімейчук та голова районної станиці братства воїнів УПА Дмитро Сливчук.

Передача символу естафети – фотоальбому, де вписали сторінки своєї  героїчної історії верховинці,  відбулася 25 червня на  літній сцені міського будинку культури.

З тематичним концертом, присвяченим героям УПА, перед яремчанцями виступили: зведений оркестр працівників культури та вокальний ансамбль викладачів дитячої музичної школи,  танцювальний колектив клубу с. Віпче, колективи РОМЦ при відділі культури і мистецтв РДА: вокальний ансамбль «Мереживо», зразковий вокальний ансамбль «Гуцульські дівчата», ансамбль «Гуцули»; зразковий колектив «Гуцулята» будинку культури  с. Ільці, чоловічий вокальний ансамбль с. Буковець, а також солісти Іван Потяк, Роман Тафійчук, Юрій Привика, Роман Мельничук. Завершив програму фольклорно-етнографічний колектив «Арніка» будинку с. Яблуниця з композицією  «Доля України»/

Поєднано героїчні сторінки історії та сучасність, а також ще раз продемонстровано найкращі культурні надбання Верховинської Гуцульщини.

Переглядів: 336 | Додав: vrr | Дата: 26.06.2017

25 червня на спортивній арені «Черемош» селища Верховини відзначено День молоді та свято сили, краси, здоров’я і гармонії – Олімпійський День.

З вітальними словами до учасників та гостей святкових урочистостей звернулися заступник голови районної ради Іван Маківничук та голова райдержадмінгістарції Олег Лютий.

– Майбутнє України – у ваших руках. І ви повинні сміливо рухатись вперед, розбудовуючи країну. Ми віримо, що наше молоде покоління збудує державу з високими європейськими стандартами, адже українці – велика, сильна нація – і втому є наша перспектива – такі слова адресовано юнакам і дівчатам Верховинщини, присутнім на святі. Переможців районного конкурсу «Молодий лідер Верховинщини – 2017» нагороджено спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації.

Після святкових урочистостей проведено традиційний велопробіг. Колона велосипедистів стартувала зі стадіону «Черемош», попрямувала до села Ільці, а фінішувала у Верховині. Учасники велопробігу продемонстрували, що значна частина сучасної молоді займає активну позицію з популяризації спорту, екологічно чистого виду транспорту, здорового та активного відпочинку.

 Програму спортивних заходів продовжили змагання з міні-футболу, вільної боротьби, українського рукопашу гопака за участю команд Верховинської ДЮСШ та гостей з Києва, Одеси, Івано-Франківська. Переможців та призерів змагань нагороджено дипломами та пам’ятними призами. Після завершення змагань відбулася зустріч чемпіонату області з футболу між командами «Черемош» Верховина та «Прут» Делятин, в якій наші спортсмени здобули перемогу з рахунком 3:1.

Насичена програма спортивних заходів завершилася святковою дискотекою на Співочому полі у райцентрі.

 

Переглядів: 438 | Додав: vrr | Дата: 26.06.2017

 

26 червня нарада у  голови районної ради Івана Шкіндюка з керуючим справами виконавчого апарату районної ради Романом Ванівським  (о 09.00 год., каб. голови районної ради);

 

підготовка матеріалів ХІ сесії районної ради (виконавчий апарат районної ради);

27 червня – участь голови районної ради Івана Шкіндюка  у засіданні колегії РДА (о 10.00 год., зал засідань) ;

– участь голови районної ради Івана Шкіндюка та виконавчого апарату районної ради у заходах з нагоди відзначення 21-ої річниці Конституції України (об 11.00 год., зал засідань) ;

– участь голови районної ради Івана Шкіндюка   у засіданні організаційного комітету з питань підготовки і проведення народного гуцульського дійства «Полонинське літо-2017» (о 15.00 год., зал засідань) ;

засідання постійної комісії районної ради з гуманітарних питань: освіти, культури, молодіжної політики, спорту, національного і духовного розвитку та засобів масової інформації  (узгоджується година проведення,  районна рада);

підготовка матеріалів ХІ сесії районної ради (виконавчий апарат районної ради);

28 червня 21-а річниця Конституції України;

– заходи у населених пунктах району  з нагоди відзначення 21-ої річниці Конституції України;

29 черня   – прийом  громадян   з   особистих   питань   у   заступника голови   районної   ради   Івана Маківничука ( 10.00-18.00 год., каб. заст. голови районної ради);

підготовка матеріалів ХІ сесії районної ради (виконавчий апарат районної ради);

30 червня  участь голови районної ради Івана Шкіндюка у засіданні ХУІ сесії обласної ради (о 10.00 год., зал засідань, М.Івано-Франківськ) ;

  навчальна інформаційно-роз»яснювальна поїздка з питань добровільного об»єднання територіальних громад у Зеленську ОТГ та Верховинську ОТГ (о 10.00 год., с.Зелене, селище Верховина) ;

підготовка матеріалів ХІ сесії районної ради (виконавчий апарат районної ради);

надання практично-методичної допомоги селищній та сільським радам

02 липня   † Ап. Юди, брата Господнього;

Відкриття відновленої історичної Хрест-фігури у Верховині на роздоріжжі вул. Жаб»єйської та вул. І.Франка (о 13.00 год., освячення хреста та музична феєрія за участю талановитих співаків Верховинщини, селище Верховина);

– ІІІ тур чемпіонату району з футболу (15.00-17.00 год.).

 

ЗМІНИ

 до плану заходів районної  ради 

на  період  з   26 червня по 02 липня   2017 року:

27 червня – участь голови районної ради Івана Шкіндюка   у засіданні організаційного комітету з питань підготовки і проведення народного гуцульського дійства «Полонинське літо-2017» 12.00 год., зал засідань) ;

30 червня – участь керівництва районної ради  у звіті народного депутата України Юрія Солов»я про виконану роботу (об 11.00 год., зал засідань);

01 липня Міжнародний день кооперативів. День архітектури України;

02 липня Міжнародний день спортивного журналіста. День Військово-Морських Сил Збройних Сил України.  

 

 

 

Переглядів: 333 | Додав: vrr | Дата: 26.06.2017

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода