ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2017 » Жовтень » 04

 

Сьогодні у Верховинській дитячій школі мистецтв проведено урочистий захід з нагоди міжнародного Дня музики та Дня художника.

Відкрила свято директор дитячої школи мистецтв Марія Ілійчук, яка привітала викладачів та учнів школи і всіх присутніх у залі зі святом і вручила за дорученням відділу культури РДА кращим педагогам грамоти за сумлінну працю.

Привітали викладачів школи мистецтв з нагоди міжнародного Дня музики та Дня художника голова районної ради Іван Шкіндюк та голова райдержадміністрації Олег Лютий і щиро побажали вагомих успіхів у праці, навчати учнів високому мистецтву музики, пропагувати автентику рідного краю й обов’язково побачити у недалекому майбутньому серед сьогоднішніх учнів школи визнаних в Україні та світі професійних музикантів, музикантів-віртуозів, які б славили Гуцульщину і рідну Україну.

Керівники району вручили ряду педагогам школи мистецтв спільні грамоти районної ради та райдержадміністрації за творчу мистецьку працю.

Для присутніх у залі викладачі та учні поставили святковий концерт.

Переглядів: 352 | Додав: vrr | Дата: 04.10.2017

 

Сьогодні проведено засідання комісії з присудження Верховинської районної літературно-мистецької премії з розвитку та популяризації Гуцульщини імені Дмитра Ватаманюка. Засідання комісії провів голова районної ради, голова комісії з присудження Верховинської районної літературно-мистецької премії з розвитку та популяризації Гуцульщини імені Дмитра Ватаманюка  Іван Шкіндюк.

Іван Юрійович підкреслив, що дана премія є найвищою в районі відзнакою в галузі культури щодо збереження та примноження матеріальної і духовної культури гуцулів, історико-культурної скарбниці предків та популяризації автентики Гуцульщини. Премія присуджується в трьох номінаціях: «Матеріальна культура гуцулів», «Духовна культура гуцулів» та «Літописання історії Гуцульщини».

До районної комісії надійшло п’ять подань на здобуття премії у вищевказаних номінаціях наступник кандидатів: видавці «Гуцульського калєндаря»: головний редактор 2016 і 2017 років Ватаманюк Калина Миколаївна та упорядник Клим Роман Васильович; науковий співробітник історико-краєзнавчого музею Гуцульщини у Верховині Юрій Кречуняк; завідувач музеєм гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів імені Романа Кумлика Гузак Наталія Романівна; заслужений працівник культури України, керівник ансамблю троїстої музики «Гуцули», власник приватного музею гуцульського побуту та мистецтва «У трембітаря» Ілюк Микола Васильович; автор книг, Тлумачного словника гуцульських говірок, редактор 12 номерів журналу «Гуцули і Гуцульщина», колишній редактор газети «Гуцульський край» Гавука Петро Дмитрович.

Члени комісії провели детальний аналіз представлених матеріалів, поданих рекомендацій на кожного номінанта та їхні заслуги і вклад у збереження та примноження матеріальної і духовної культури гуцулів, популяризації автентики Гуцульщини.

В результаті комісія визначила шляхом голосування лауреатів премії у кожній з номінацій і вирішила присудити Верховинську районну літературно-мистецьку премію з розвитку та популяризації Гуцульщини імені Дмитра Ватаманюка:

1. У номінації «Матеріальна культура гуцулів» – завідувачу музеєм гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів імені Романа Кумлика Гузак Наталії Романівні.

2. У номінації «Духовна культура гуцулів» – заслуженому працівнику культури України, керівнику ансамблю троїстої музики «Гуцули», власнику приватного музею гуцульського побуту та мистецтва «У трембітаря» Ілюку Миколі Васильовичу.

3. У номінації «Літописання історії Гуцульщини» – видавцям «Гуцульського калєндаря»: головному редактору» 2016 і 2017 років Ватаманюк Калині Миколаївні та упоряднику Климу Роману Васильовичу.

 Протокол засідання комісії направлено голові районної ради Івану Шкіндюку для затвердження ухвали комісії, після чого визначеним лауреатам премії буде вручено Диплом і виплачена премія в розмірі 10 тисяч гривень у кожній номінації.

Комісія вирішила звернутися до голови районної ради Івана Шкіндюка про нагородження подяками і грошовими винагородами ще двох номінантів: старшого наукового співробітника історико-краєзнавчого музею Гуцульщини у Верховині Юрія Кречуняка та автора книг, Тлумачного словника гуцульських говірок, редактора 12 номерів журналу «Гуцули і Гуцульщина», колишнього редактора газети «Гуцульський край» Гавуку Петра Дмитровича.

Комісія вирішила також звернутися до голови районної ради Івана Шкіндюка з проханням винести на чергову сесію питання створення Музейної ради.

 

Переглядів: 423 | Додав: vrr | Дата: 04.10.2017

Керуючий справами виконавчого апарату районної ради Роман Ванівський взяв участь у нараді з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня створення Української Повстанської Армії, яку провів голова райдержадміністрації Олег Лютий. У нараді також взяли участь: начальник відділу організаційної та інформаційно-аналітичної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Вепрейчук; начальник відділу культури і мистецтв райдержадміністрації Василь Кімейчук; начальник відділу освіти Василь Гуцуляк; т.в.о. військового комісара Верховинського районного військового комісаріату майор Руслан Демчук; начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Максим’юк, завідуючі секторами мобілізаційної роботи та молоді і спорту райдержадміністрації Юрій Стенчук та Володимир Ящук й інші.

Учасники наради висловили пропозиції та обговорили основні організаційні заходи щодо відзначення у районі Дня захисника України та Дня створення Української Повстанської Армії.

Прийнято рішення про проведення 13 жовтня об 11-ій годині панахиди біля пам’ятного знака воїнам УПА, що по вул. Андрея Шептицького у райцентрі, за загиблими воїнами УПА, та молебня за захисниками України.

Опісля урочисті заходи з нагоди відзначення 75-ої річниці створення УПА та Дня захисника України відбудуться на Співочому полі.

 

 

Переглядів: 361 | Додав: vrr | Дата: 04.10.2017

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода