ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2017 » Листопад » 22

 

Читаймо Святе Письмо, зростаймо у Божій Правді, кріпімося у Вірі

Сьогодні відповідно до плану заходів програми Верховинської районної ради «Духовне життя» районною радою спільно з відділом освіти райдержадміністрації проведено конкурс з реалізації проекту «Даруємо дітям любов до читання духовної книги», в якому взяли участь  учнів шостих класів загальноосвітніх навчальних закладів району. Даний конкурс дуже потрібний і ефективний, адже, читаючи духовну літературу, Святе Письмо дитяча душа збагачується духовно та інтелектуально, наповнюється Божою Мудрістю і Любов’ю. Це саме те, що так потрібно нам особливо сьогодні – в такі тяжкі часи боротьби за становлення нашої незалежності, суверенності і самобутності. 

За підсумками шкільного етапу 26 жовтня 2017 року  визначено переможців та призерів конкурсу.  І ось сьогодні проведено форум для переможців та призерів  шкільного етапу усіх навчальних закладів району. У просторій залі Верховинської ЗОШ І –ІІІ ступенів за участю голови районної ради Івана Шкіндюка, працівників апарату ради, представників відділу освіти райдержадміністрації, священнослужителів Верховинщини, учителів християнської етики, обдарованої молоді Верховинської ЗОШ І –ІІІ ступенів та  Верховинської ЗОШ-інтернат І – ІІІ ступенів  організовано та проведено виховний захід. Свято розпочалося зі спільної молитви та вітального слова декана  УПЦ КП о. Дмитра Михалкова та голови районної ради Івана  Шкіндюка.

У своєму виступі Іван Юрійович  зазначив, що реалізація духовного проекту проводиться з метою подальшого широкого залучення дітей середнього шкільного віку до читання духовної літератури,  підвищення рівня особистого розвитку дітей, виховання духовно-багатої та національно-свідомої особистості на засадах християнства.  Виховання духовно-багатої та національно-свідомої особистості на засадах християнства – не просте завдання, від його успішного вирішення залежить наше майбутнє. Ми повинні піклуватися про підростаюче покоління, консолідуючи зусилля районної ради, районної державної адміністрації, педагогічних колективів та священнослужителів району.

Всіх призерів і переможців конкурсу нагороджено грамотами та цінними подарунками: книгами «Закон Божий». Книги «Закон Божий» отримали як винагороду за свою працю  вчителі «Основ християнської етики» та шкільні бібліотекарі. Після закінчення свята всіх його учасників запрошені до святкового солодкого столу. Учні продемонструвати інтелектуальні знання, взявши участь у вікторині,  яку провела шкільний бібліотекар Красноїльської ЗОШ І–ІІІ ступенів Оксана Шпитчук.

         Хтось зі святих сказав: «Коли молимося, то розмовляємо з Богом, а коли читаємо, то БОГ розмовляє з нами». Тому читаймо Святе Письмо, духовну літературу! Зростаймо у СЛОВІ завжди і всюди! Наповнюймося Богом, зростаймо у Божій Правді, Мудрості. Кріпімося у Вірі, Надії, Любові. І нехай нам допоможе у цьому Господь Бог! Слава Ісусу Христу! 

 

Переглядів: 379 | Додав: vrr | Дата: 22.11.2017

Сьогодні проведено чергове засідання тимчасової  комісії з реалізації лісосировинних ресурсів для потреб пільгових категорій населення, яку провів  заступник голови районної ради Іван Маківничук. На засіданні комісії розглянуто 18  заяв громадян Верховинського району, в тому числі й учасників АТО, які надійшли до районної ради. Комісія рекомендувала керівникам державних підприємств «Верховинське лісове господарство», «Гринявське лісове господарство», а також Верховинському районному лісгоспу виділити будівельний ліс   вищевказаній категорії населення за пільговими цінами.

Переглядів: 364 | Додав: vrr | Дата: 22.11.2017

Шановні жителі Верховинського краю, повідомляю Вас про хід Призову-2017 офіцерів запасу які закінчили військову кафедру. Нагадаю що призову на військову службу в ЗСУ підлягають офіцери запасу, віком до 43 років,придатні за станом здоров’я до військової служби, які закінчили військові кафедри вищих навчальних закладів та раніше не проходили службу. Термін служби за призивом становить 18 місяців. Варто нагадати, що призвані офіцери запасу користуються матеріальним, фінансовим, соціальним забезпеченням на рівні з контрактниками, в зону АТО дана категорія офіцерів залучатися не буде.

12 листопада 2017 року закінчився другий етап призову під час якого ряди ЗС України поповнили один з верховинців, а саме: ЧОРНЕЙ Анатолій з с. Барвінково.

Головне завдання кожного офіцера – бути захисником своєї землі, народу миру, сім’ї – завжди почесно, гідно та благородно. Після навчального центру кожен з офіцерів вирушить у військову частину, туди, де кують військову дисципліну, де гартується дух нації. Потрібно пам’ятати, що саме на їхніх плечах нині тримаються підвалини незалежності та демократії нашої держави.

Також повідомляю Вас про хід осіннього призову в лави Збройних Сил України та інші військові формування в 2017 року - два Верховинці поповнили ряди ЗС України, а саме: СОБЕСТТИЯН Василь с. Устеріки та ФИЛИПЧУК Михайло с. Замагора.

Це зразковий приклад для всіх громадян нашого краю.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!»

 

 

З повагою

 

ТВО військового комісара

Верховинського районного військового комісаріату

майор                                                    Р.В. ДЕМЧУК

Переглядів: 292 | Додав: vrr | Дата: 22.11.2017

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода