ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Дорогі друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня інвалідів!
Прогресивне людство, відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівними. Ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Відзначення цієї дати на Верховинщині –  це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних умов життя людей, скривдженим долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

У цей день хочемо подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги –  реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Зичимо вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх ваших справах.

 

Голова районної ради                                                                                        Іван Шкіндюк

Голова районної державної адміністрації                                                        Олег Лютий

 

Переглядів: 415 | Додав: vrr | Дата: 03.12.2016

На запрошення генерального консула Румунії в Чернівцях Елеонори Молдован першого грудня делегація Івано-Франківської області в складі заступника голови обласної державної адміністрації Ігора Пасічняка, голови Верховинської районної ради Івана Шкіндюка, голови Верховинської районної державної адміністрації Олега Лютого, заступника керуючого справами Верховинської районної ради Василя Нагірняка та радника голови районної ради Марії Маківничук взяла участь в урочистих заходах з нагоди Національного Дня Румунії.

В ході офіційного прийому після виконання державних гімну Румунії, України та Євросоюзу і спільної Молитви керівники Чернівецької та Івано-Франківської  областей,  представники інших делегацій привітали з державним святом Генерального консула Румунії в Чернівцях Елеонору Молдован, побажали миру і процвітання румунському народові, висловили спільні бажання жити і творити у європейській спільноті.

Вітаючи генерального консула Румунії в Чернівцях паню Елеонору Молдаван, представників консульства та весь румунський народ зі святом – Національним Днем Румунії, голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк сказав:  «Ми завжди разом і єдині. Божа любов і благодать наповнює наші землі і народи. Між нашими народами пломеніє любов, повага і дружні добросусідські відносини. Ми спільно розбудовуємо наші держави, в основу дружби і співпраці ставимо демократичні європейські цінності. Хай мир, дружба і Божа благодать завжди будуть у наших серцях».

Переглядів: 521 | Додав: vrr | Дата: 01.12.2016

    Нещодавно у Верховинському районі проведено педагогічну практику керівників загальноосвітніх навчальних закладів області з питань контрольно-аналітичної діяльності керівника ЗНЗ.

В ході проведення даного заходу слухачі курсів керівників шкіл ознайомились з освітнім простором  Верховинського району, специфікою роботи керівників шкіл в умовах гірського району. Приємним сюрпризом для гостей було відвідування музеїв Верховинщини : фільму  «Тіні забутих предків», «музичних інструментів та гуцульського побуту Р.Кумлика»,  музею в с. Криворівня імені І.Франка. Особливо приємним була екскурсія до музею етнографії та старожитностей в с. Криворівня,  яку провів на високому рівн кандидат історичних наук Ярослав Зеленчук.

Непересічні особистості екскурсоводів Галини Мокан, Наталії Гузак, Ганни Луцюк та Ярослава Зеленчука відкрили для наших гостей новий історичний погляд на життя та побут гуцулів.

З роботою Білоберізької ЗОШ І-ІІІ ступенів слухачів курсів керівників ЗНЗ області ознайомила директор школи Марія Дудидра.  Презентовано особливість роботи навчального закладу в умовах реформування шкільної освіти.  Директор школи та заступник директора школи з НВР прдемонстували  нетрадиційні форми проведення засідання педагогічних рад навчального закладу за останні три роки. Для учасників семінару змодельовано засідання педагогічної ради-уроку.

Підводячи підсумки проведення педагогічної практики на базі Верховинського району , методист ОІППО, керівник курсової групи  Клімковська С.І. відзначила високий рівень підготовки і проведення даного виду методичної роботи.  Також вона подякувала адміністрації та педагогічному колективу Білоберізької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Відрадним є те , що керівники шкіл області , приїхали у Верховинський район вивчати досвід роботи керівників ЗНЗ , впроваджувати інноваційні форми управлінської діяльності .  Це свідчить про те, що освітня діяльність навчальних закладів нашого району є перспективною та конкурентоспроможною в умовах реформування освітньої галузі.

 Завідувач РМЦ                                                  Галина        Дмитроняк

Переглядів: 472 | Додав: vrr | Дата: 30.11.2016

  

У контексті районної Програми проведення культурно-мистецьких заходів на 2016 рік в рамках Програми розвитку культури Верховинського району на 2012 – 2016 роки, яку затвердила Верховинська районна рада та забезпечила фінансуванням, проведено другий районний фестиваль-конкурс гуцульської співанки  імені Марії Крєчунєк (Чукутихи).  

Районна рада та її депутатський корпус в основу розвитку культури та мистецтва Верховинщини та Гуцульщини в цілому ставлять популяризацію та розвитку гуцульського автентичного мистецтва, зокрема гуцульської співанки, народного танцю, гуцульських звичаїв, традицій тощо.

Далі>

Переглядів: 650 | Додав: vrr | Дата: 29.11.2016

Сьогодні проведено чергове засідання тимчасової  комісії з реалізації лісосировинних ресурсів для потреб пільгових категорій населення, яку провів  заступник голови районної ради Іван Маківничук за участю представників лісогосподарських підприємств району. На засіданні комісії розглянуто 7 заяв громадян Верховинського району, в тому числі й учасників АТО, які надійшли до районної ради. Комісія рекомендувала керівникам державних підприємств «Верховинське лісове господарство», «Гринявське лісове господарство», а також Верховинському районному лісгоспу виділити будівельний ліс та паливні дрова вищевказаній категорії населення за пільговими цінами.

Переглядів: 414 | Додав: vrr | Дата: 29.11.2016

     Розвивати творчість – означає виховувати у дітей інтерес до знань, самостійність у навчанні. Маленький учень добре вчиться лише тоді, коли він переживає успіх, хоча б невеликий. 

 

   25 листопада 2016 року згідно плану роботи РМК у Верховинській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар учителів початкових класів на тему: «Інтерактивні технології навчання як засіб розвитку творчого мислення молодших школярів».

     У програмі семінару був інтегрований урок з математики та природознавства у 2-В класі на тему: «Усне додавання і віднімання двоцифрових чисел». «Осінь у Карпатах. Праця гуцулів восени». Вчитель Несторук  Оксана Богданівна на уроці  за допомогою цікавих загадок сфокусувала увагу учнів, стимулювала пізнавальний інтерес школярів шляхом включення завдань міжпредметного характеру. На основі міжпредметної взаємодії розкрила базові змістові блоки навчального матеріалу. Діти виконували різноманітні вправи з числами, обчислювали вирази, розв’язували цікаві задачі, розповідали про життя і працю гуцулів восени.

                                                “Коли бажаєш бути святинею в очах у твоїх дітей,      

                                                                     то нехай і вони будуть святинею тобі”

                                                                                                                    П. Куліш

   Цікавим і захоплюючим було свято-проект: «Де така ще є земля?» Метою якого було: систематизувати зібраний матеріал та презентувати його у вигляді виховного заходу «Де така ще є земля?»; виховувати патріотизм дітей  через усвідомлення християнської та громадянської позиції;  розвивати творчі здібності учнів та вміння працювати у групах.

  Діти були поділені на групи:1 група «Історики»  розповіли про народні та державні символи України; 2 група «Фольклористи»  співали веселі пісеньки про Карпати; 3 група «Дослідники»  розповіли про обереги  родин свого класу (гуцульський одяг, вишиту сорочку, згарди, дерев’яні іграшки, бабусину скриню, вишиті рушники, мамину хустку, ліжники, виткані доріжки, музичні інструменти, співанки, гуцульський танець);  4 група «Художники. » підготували виставку малюнків на тему: «Мій сонячний дім – моя Україна.»

      Рефлексійним модулем семінару став виступ з досвіду роботи методиста РМЦ Зуб’юк Галини Іванівни на тему: «Використання елементів фольклору та етнопедагогіки в початковій школі ». На семінарі була присутня доброзичлива та позитивна атмосфера.

     Завершальним етапом семінару стало підбиття підсумків та прийняття рекомендацій.

 

       Методист РМЦ                                                              Зуб’юк Г.І. 

Переглядів: 416 | Додав: vrr | Дата: 28.11.2016

28 листопада у залі засідань районної ради відбулося збори підприємців-деревообробників  району, в яких взяв участь голова районної ради Іван Шкіндюк. На зборах обговорено наступні питання: про роботу підприємців -  деревообробників в 2016 році і напрямки роботи  в 2017 році; про відрахування   у фонд ремонту доріг для проведення ремонту автодоріг у районі; про створення Асоціації  деревообробників району.

У першому питанню виступив  голова Асоціації  деревообробників Іван Доманський, який поінформував, що в поточному році підприємцями створено 54 робочі місця,  отримано  за  9 місяців 35 тисяч метрів кубічних  деревини і поступово налагоджується робота. Підприємці вирішили звернутися проханням до районної ради та адміністрації для підтримки їхньої діяльності, щоб в 2017 році не зменшилася  кількість необхідної деревини для переробки.

Депутат районної ради Юрій Філипчук проінформував, що  в 2016 році підприємці району перерахували у фонд ремонту доріг 26 тисяч гривень при планових 350 тисяч гривень. Учасники зборів звернулися до підприємців, щоб у міру можливості  допомогти коштами для проведення ремонту доріг.

На зборах виступив голова районної ради Іван Шкіндюк, який запевнив, що районна рада завше підтримувала і підтримуватиме підприємців-деревообробників району. Учасники зборів активно обговорили питання щодо заборони експорту лісу. Україна і наші Карпати ніколи не повинні бути сировинним придатком для Європи.

Переглядів: 455 | Додав: vrr | Дата: 28.11.2016

« 1 2 ... 127 128 129 130 131 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода