ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Верховинщина вшанувала пам'ять жертв голодоморів в Україні.  Вечір-реквієм покликав 26 листопада до залу районної ради представників районної, селищної рад, райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій, духовенства району, громадськість селища Верховини, аби виголосити спільну молитву за жертвами геноциду українського народу.

Далі >

Переглядів: 444 | Додав: vrr | Дата: 28.11.2016

25 листопада 2016 року в  Центрі дитячої та юнацької  творчості проведено відкрите заняття. Заняття провела керівник гуртка «Набивна вишивка»  Куриляк Галина Богданівна. На занятті діти вишивали вироби з народним орнаментом. Галина Богданівна зазначила, що для вишивання потрібне уміння і терпіння, в жодному разі непоспіх.  Вишиванки завжди були нашим національним символом, нашою гордістю та автентичною ознакою.  

Переглядів: 428 | Додав: vrr | Дата: 28.11.2016

25.11.2016 р. на базі Криворівнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися змагання з настільного тенісу серед загальноосвітніх шкіл району І-ІІ ступенів в залік районної Спартакіади.  У підсумку:

І місце - Стебнівська ЗОШ І-ІІ ступенів

ІІ місце - Перехреснянська ЗОШ І-ІІ ступенів

ІІІ місце - Пробійнівська ЗОШ І-ІІ ступенів

IV місце - Великоходацька ЗОШ І-ІІ ступенів

V місце - Грамітнянська ЗОШ І-ІІ ступенів

VІ місце - Буковецька ЗОШ І-ІІ ступенів

VІІ місце - Головівська ЗОШ І-ІІ ступенів

VІІІ місце - Бистрецька ЗОШ І-ІІ ступенів

ІX місце - Устеріківська ЗОШ І-ІІ ступенів

X місце - Красницька ЗОШ І-ІІ ступенів

Команди нагороджені грамотами відділу освіти Верховинської РДА.

Методист СК «Гарт»                                    І.Д. Ватуйчак

 

Переглядів: 450 | Додав: vrr | Дата: 25.11.2016

Голові Івано-Франківської

обласної ради

Сичу О.М.

 

Голові Івано-Франківської

облдержадміністрації

Гончаруку О.Р.

 

Звернення

Ми, депутати Верховинської районної ради Івано-Франківської області, глибоко стурбовані ситуацією яка склалася у Верховинському районі з селом Устеріки. Констатуємо, що процес обговорення питання і прийняття рішення про об’єднання територіальної громади села Устеріки в об’єднану Білоберізьку територіальну громаду пройшов непрозоро, негласно, не об’єктивно та з порушенням Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Після неодноразових звернень прийнятих Верховинською районною радою до вищих органів державної влади, питання врегулювання ситуації в Устеріківській громаді і надалі залишається не вирішеним та створює соціальну напругу.

Отож, враховуючи думку громади села Устеріки, їхнє право визначати свою подальшу долю та формувати соціально-економічний розвиток гірського населеного пункту, звертаємося до Вас з проханням:

1. Підтримати територіальну громаду села Устеріки Верховинського району у праві на добровільне визначення свого перебування у складі будь-якої об’єднаної територіальної громади або у статусі окремої громади.

2. Прийняти рішення обласної ради яким, вважати абзац 1 пункту 4 рішення обласної ради від 12.08.2016 р. № 262-7/2016 "Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. "Про перспективний план формування територій громад області" не виконаним.

3. Звернутися до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України з пропозицією врегулювати ситуацію відносно порушення вимог Конституції України та законів України у процесі приєднання села Устеріки Верховинського району до Білоберізької об’єднаної територіальної громади Верховинського району.

4. Запропонувати Верховній Раді України прийняти постанову про припинення повноважень Устеріківської сільської ради, сільського голови села Устеріки та призначення позачергових виборів до Устеріківської сільської ради та сільського голови села Устеріки.

5. Звернутися до Кабінету Міністрів України з проханням надати офіційні роз’яснення стосовно процедури виходу села Устеріки зі складу Білоберізької об’єднаної територіальної громади Верховинського району та вжити заходів щодо врегулювання ситуації з визначення статусу села Устеріки.

Просимо проявити властиву вам державну мудрість, виваженість, прислухатися до думки громади, прийняти єдино правильне, очікуване рішення для Устеріківської сільської громади задля її подальшого розвитку.

 

Прийнято на п’ятій сесії Верховинської

районної ради сьомого демократичного

скликання 24  листопада  2016 року

Переглядів: 381 | Додав: vrr | Дата: 25.11.2016

24 листопада цього року, відбулося ІІ пленарне засідання п’ятої сесії районної ради  на якому розглядалось питання «Про реорганізацію Яблуницької та Білоберізької дільничних лікарень в амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Відбулася жвава дискусія, оскільки ці лікарні є найвіддаленішими від районного центру та враховуючи пропозиції депутатів районної ради щодо недопущення реорганізації даних лікарень, а також звернення жителів сіл Білого Черемошу, Устерік, Барвінково, Хороцево, Білоберізка в яких налічується більше 2000 тисячі підписів.

Депутати і надалі будуть робити все можливе, для того щоб зберегти наш гірський район та покращити  добробут горян.

Переглядів: 402 | Додав: vrr | Дата: 25.11.2016

22 листопада 2016 року в Черемошнянській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар учителів суспільствознавчих дисциплін на тему: «Використання технології критичного мислення на уроках суспільствознавчих дисциплін».

Семінар відкрила методист районного методичного центру Лесик Марія Миколаївна, яка ознайомила всіх присутніх із планом роботи. Директор школи Маротчак Василь Юрійович привітав  учасників заходу та поділився багаторічним досвідом роботи у навчальному закладі.

Досвідом роботи з теми семінару поділилися вчителі історії Черемошнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Гаврильчук Оксана Михайлівна та Кір’ях Оксана Андріївна, які вважають, що мірилом інтелектуального багатства вчителя, показником його світогляду та ерудиції є всеобізнаність та інноваційність.

Підтвердженням того, що дані педагоги використовують технології критичного мислення стали проведені ними, згідно з планом семінару, уроки. У 8 класі (учитель Гаврильчук Оксана Михайлівна з теми: «Морські походи козаків. Гетьман П.Конашевич -Сагайдачний. Участь українського козацтва у Хотинській війні.», так і у 10 класі з правознавства (учитель з Кір’ях Оксана Андріївна) по темі: «Юридична відповідальність». Проведені уроки показали, що коли вчитель задоволений від створеного ним уроку, то його енергія і бажання вчитися, обов’язково передається дітям і вони самі стають творцями.

Учасники семінару були присутні на  судовому засіданні «Місце гетьмана І.Мазепи в українському національно –  визвольному русі».Учні Черемошнянської школи продемонстрували позакласний захід «З думкою про Україну», який підготували учитель історії та правознавства Аксюк Світлана Танасіївна та заступник з виховнї роботи Попадюк Любов Іванівна.

На закінчення семінару були підбиті підсумки та прийняті рекомендації, які схвалені всіма учасниками.

Методист РМЦ                                         Лесик М.М.

Переглядів: 471 | Додав: vrr | Дата: 25.11.2016

Від імені Верховинців висловлюю щиру вдячність батькам ЮРЯКА Петра з с. Кривопілля, який підписав контракт на військову службу-за виховання сина в дусі патріотизму, любові та відданості Україні. З такими захисниками ми зміцнимо нашу Державу, бо нинішні військовослужбовці армії України це покоління Героїв.

10-та окрема гірсько-штурмова бригада Сухопутних військ Збройних Сил України, місце базування якої в Коломиї розширює  територію своєї постійної дислокації та продовжує набір на військову службу за контрактом. Добір проводиться серед мужніх та придатних до військової служби громадян. Підрозділи бригади розміщені в м. Коломия, с. Ценжеві (під Івано-Франківськом) та Делятині, поблизу Яремча. А отже запрошуємо на службу в 10 ОГШБ. Війна закінчиться, і закінчиться перемогою, тому краще проходити службу поблизу місця проживання, а це є перевагою згаданої військової частини.

Незважаючи на особливий стан в державі, мають місце ганебні випадки, а саме на призовників ДЯЧУКА Василя 1992 року народження, МОРОЗА Миколу 1995 року народження передано документи у Верховинське відділення національної поліції, щодо притягнення їх до кримінальної відповідальності за ст. 335 Кримінального кодексу України,  ухилення від призову на строкову військову службу – карається обмеженням волі на строк до трьох років.

 

Військовий комісар

Верховинського районного військового комісаріату

майор                                        Р.Т. КОЧМАРСЬКИЙ

Переглядів: 450 | Додав: vrr | Дата: 25.11.2016

« 1 2 ... 128 129 130 131 132 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода