ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Відповідно до розпорядження голови районної ради від 04.07.2016 року №54-р "Про виїзний День депутата в районній раді" та з метою вивчення перспектив та проблем Голошинської сільської ради, 14 липня 2016 року  об 11-ій годині в с.Голошино буде проведено виїзний День депутата в районній раді.

ПЛАН

проведення виїзного Дня депутата в районній раді

у селі Голошино Верховинського району

14 липня 2016 року

№ п/п

Час проведення

Тема виступу

Доповідачі

1.

11.00 - 10.10

Відкриття Дня депутата в районній раді.

Іван Шкіндюк

Голова районної ради

2.

11.10 – 11.30

Інформація про соціально-економічний розвиток території Голошинської сільської ради.

 

Олексій Федорчак

Голошинський сільський голова

 

3.

11.30 – 11.50

Про ринок праці за перше півріччя 2016 року та надання послуг Службою зайнятості

Василь Федюк

Директор районного Центру зайнятості

 

4.

11.50 – 12.10

Розширення території Національного природного парку «Верховинський» як один з важливих чинників збереження біорізноманіття Чивчино-Гринявських гір.

 

Михайло Нечай

Директор НПП «Верховинський»

5.

12.10 – 12.20

Різне

 

6.

12.20 – 12.30

Про питання, які вносяться на розгляд четвертої сесії районної ради шостого демократичного скликання (ІІ пленарне засідання).

Іван Шкіндюк

Голова районної ради

 

Переглядів: 471 | Додав: vrr | Дата: 08.07.2016

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Розвиток заповідної справи визнано одним із найважливіших пріоритетів довгострокової державної політики. Збереження та розвиток природно-заповідного фонду України, зокрема біотичного і ландшафтного різноманіття, формування національної екомережі та її інтеграція до Європейської екомережі, є вкрай актуальним завданням держави.

Ви щодня сприяєте збереженню природних цінностей та культурної спадщини рідного краю, розповсюджуєте екологічні знання, тим самим виховуючи почуття відповідальності кожної людини за свою діяльність перед нащадками. Ми цінуємо ваш професіоналізм та віддану сумлінну працю, покликану зберегти й примножити для прийдешніх поколінь багатство і розмаїття мальовничої природи. Тільки так можна досягти позитивних зрушень у справі збереження і розвитку територій та об’єктів природно-заповідного фонду, виховати справжній патріотизм і гордість за рідну Верховинщину.

З нагоди свята бажаємо, щоб благородна справа охорони довкілля приносила вам тільки задоволення та радість, надихала на нові звершення та творчі успіхи у природоохоронній роботі. Хай ваші знання та професіоналізм додають упевненості у правильності обраної мети. Міцного вам здоров’я, родинного благополуччя та невичерпної енергії!

Голова районної ради                                                  Іван Шкіндюк

Голова райдержадміністрації                                         Олег Лютий

 
 

 

Переглядів: 488 | Додав: vrr | Дата: 07.07.2016

Сьогодні у Верховині відбулося десяте ювілейне робоче засідання в контексті українсько-польської міжнародної зустрічі експертів з питань відновлення астрономічної обсерваторії на горі Попіван. У ній взяли участь ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, професор Ігор Цепенда, заступник голови Верховинської районної ради Іван Маківничук, голова райдержадміністрації Олег Лютий, консул, радник-керівник юридичного відділу і консульської опіки Генерального консульства Республіки Польща у Львові Влодзімєш Сулгостовські,  начальник відділу польської культурної спадщини за кордоном департаменту культурної спадщини Міністерства культури і національної спадщини Республіки Польща Міхал Міхальські, архітектори, експерти інженери проекту з української та польської сторони.

Під час зустрічі обговорено ряд питань, зокрема про підсумки реставраційних робіт у 2016 році, про завдання і виконавчий план відновлення обсерваторії на г. Попіван на 2017 рік, про роботу станції високогірного рятівництва та плани на майбутнє й інші питання.

У цьому році завершуються роботи з консервації об’єкта. Одночасно виготовляється проектно-кошторисна документація для проведення, починаючи з 2017 року,  відновлення обсерваторії на горі Попіван.

 

 

Переглядів: 559 | Додав: vrr | Дата: 05.07.2016

Про Руслану Лижичкко – українську співачку, танцюристку, продюсера, громадську діячку, переможця «Євробачення-2004», народну артистку України –  знають в Україні, та, мабуть, і в усьому світі. А ще вона – активна учасниця Євромайдану 2013 – 2014 років, яка відстоювала на Майдані у столиці право громадян на вільне і щасливе життя в рідній Україні.

Днями Руслана Лижичко побувала у нашому краї і виявила бажання зустрітися з головою районної ради Іваном Шкіндюком та обговорити архіважливі питання подальшого розвитку Верховинського району та Карпатського регіону в цілому, оскільки душа її лежить до Гуцульщини.

Руслана Лижичко підтримала позицію голови ради щодо збереження та подальшого розвитку матеріальної і духовної культури гуцулів. Особливий акцент зроблено на автентичності розвитку Верховинського краю, збереженні та подальшого розвитку етно-екокультури у горах.

Іван Юрійович ознайомив гостю з соціально-економічним та культурним розвитком Верховинського району, з проблемними питаннями, які доводиться вирішувати у доволі непростих умовах. Голова ради надав Руслані ключові звернення районної ради, зокрема з приводу збереження Верховинського району як окремої адміністративно-територіальної одиниці, щодо відкриття митного пункту пропуску та поглиблення інтеграційних процесів, з приводу децентралізації органів влади та реформування органів  місцевого самоврядування тощо.

Руслана Лижичко, яка неймовірно любить Гуцульський край, пообіцяла відстоювати інтереси гуцульської громади Верховинщини у Кабінеті Міністрів України, а Адміністрації Президента, у Верховній Раді. Вона дуже хоче зробити свій вагомий вклад у розвиток Верховинської Гуцульщини.

 

 

 

Переглядів: 557 | Додав: vrr | Дата: 05.07.2016

Голова районної ради Іван Шкіндюк мав за велику честь зустрітися зі Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом під час Його перебування з Архіпастирським  візитом 25 – 26 червня у Коломиї та отримати Першосвятительське благословення.

У ході розмови зі Святійшим Владикою обговорено питання виховання молодого покоління на основі духовності, любові до Бога, на основі християнських чеснот і невичерпного багатства української душі. Святість, жертовність заради ближніх та необхідність творення добрих справ – ось головні чинники у нашому житті для кожної людини. Духовні, християнські цінності, відданість українській справі та патріотизм мають стати першоосновою формування національної ідеології та зцементувати усіх нас в дорозі будівництва сильної духовно й економічно та міцної і непоборної Самостійної Соборної Української Держави.

У своєму виступі після освячення нового Єпархіального управління Патріарх Філарет звернувся до присутніх зі словом, в якому, зокрема, зазначив, що Господь допустив війну на Донбасі та захоплення нашої території для того, щоб виявити нашу любов до Держави і свого народу. «Якщо б цієї війни не було, то ми б не об’єднались»,  – зазначив у своєму слові Святійший Владика.

Голова районної ради Іван Шкіндюк запросив Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета відвідати з Архіпастирським  візитом столицю Гуцульщини – Верховину.

 

 

 

 

 

Переглядів: 717 | Додав: vrr | Дата: 02.07.2016

До Івано-Франківської обласної ради надійшло звернення від Генерального Консульства Республіки Польща у Львові з пропозицією проведення «Ділової місії» в області.

«Ділова місія» – це захід, який вже неодноразово було організовано відділом сприяння торгівлі та інвестиціями посольства Республіки Польща в різних містах України.

Мета даного заходу – залучення потенційних інвесторів та організацій, зацікавлених у співпраці між Польщею та Україною.

З метою організації даного заходу необхідно подати інформацію щодо підприємців, які зацікавлені у співпраці з польськими суб’єктами господарювання (експорт, імпорт, інвестиції тощо).

Тому просимо суб’єктів господарювання району до 15 липня звернутися до районної ради (радника голови районної ради Ольги Сапріянчук)  за детальною інформацією та надання необхідних документів щодо участі в даному заході.

Переглядів: 425 | Додав: vrr | Дата: 02.07.2016

                              

Вітаємо Вас з професійним святом  – Днем архітектури! Ваша професія з давніх часів викликала повагу та шану. Протягом віків архітектори створювали безсмертні шедеври, якими ми захоплюємося і сьогодні. Втілюючи в реальність свої сміливі ідеї та використовуючи оригінальні конструкторські рішення, ви забезпечуєте комфорт нашого проживання.  Ваша сумлінна праця, перспективне і творче бачення розвитку нашого регіону щодо формування повноцінного життєвого середовища з одночасним забезпеченням охорони навколишнього природного середовища, раціонального природокористування та збереження культурної спадщини здобули належну повагу краян.

Хочемо побажати вам у цей святковий день злагоди, міцного здоров’я, щастя, творчого натхнення, нових досягнень в справі розбудови Верховинщини. Бажаємо, щоб ваші проекти, ваша праця і талант завжди були правильно та справедливо оцінені.

 

 Голова районної ради                                                Іван Шкіндюк

 Голова районної державної адміністрації               Олег Лютий

 

Переглядів: 446 | Додав: vrr | Дата: 01.07.2016

« 1 2 ... 156 157 158 159 160 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода