ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів
   

Прийміть наші щирі вітання з нагоди професійного свята!

Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму та надзвичайної відданості справі. Від компетентності, сумлінності та неупередженості державних виконавців залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а відтак – забезпечення дотримання прав та свобод громадян. Переконані, що всі працівники державної виконавчої служби району цілковито усвідомлюють відповідальність, що за професійною складовою на них покладена, тому й надалі гідно служитимуть інтересам України та її громадян.

Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту у житті та незмінної успішності у професійній діяльності! Нехай удача буде вашим постійним супутником у житті. Наснаги вам, мужності й оптимізму!

 

Голова районної ради                                                     Іван Шкіндюк

Голова районної державної адміністрації                      Олег Лютий

Переглядів: 466 | Додав: vrr | Дата: 17.12.2015

 

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Своєю щоденною працею працівники судової гілки влади зберігають мир, суспільну злагоду та політичну стабільність у країні. У період стрімких змін у житті нашого суспільства ви з гідністю несете своє високе звання, залишаючись гарантом захисту прав, свобод та інтересів земляків. Ми переконані, що ви й надалі докладатимете максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави.

Нехай цю почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети – утвердження верховенства права!

Бажаємо вам професійних перемог і нових досягнень, витримки та сили духу, невичерпних джерел наснаги та оптимізму, міцного здоров'я і щастя. Нехай людська шана, повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі.

 

Голова районної ради                                                              Іван Шкіндюк

Голова районної державної адміністрації                               Олег Лютий

Переглядів: 474 | Додав: vrr | Дата: 15.12.2015

            

            Михайло Сидоржевський:                                                                     

          «Мусимо дбати не про владу, а про Україну»

     Незважаючи на поствиборні пристрасті та круті віражі можновладців з децентралізації влади в Україні, літературний процес вписує нові яскраві сторінки в нашій історії. Здавалось би, як далеко той літературний Київ від карпатських верховин, від бистроплинного Черемоша та столиці Гуцульщини – Верховини. Але ж – зовсім ні: українське слово об’єднує і Київ. І Донбас, і Чорне море та легендарний край Карпатський та справжніх українських словотворців.

     Яскраве підтвердження тому – Третій районний літературний фестиваль «Письменницька ватра над Черемошем», який проходив 11 – 12 грудня 2015 року у Верховині. Проведено його в рамках Програми розвитку культури Верховинського району з метою пропагування літературної творчості письменників України, Прикарпаття та Гуцульщини, розвитку української мови, гуцульської говірки, духовності. Почесну ношу організаторів фестивалю взяли на себе Верховинська районна рада, відділ культури і мистецтв районної державної адміністрації, районне Товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка спільно Національною Спілкою письменників України та обласною організацією Спілки письменників Івано-Франківщини.                                                                              

    І ось серця верховинців та поважних гостей зі столиці, обласного центру, сусідніх районів, які заповнили вщерть актову залу Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, наповнює рідна до болю мелодія Державного Гімну України «Ще не вмерла Україна», який виконують всі присутні. Третій літературний фестиваль «Письменницька ватра над Черемошем» оголошується відкритим.                         

      Два роки тому у Києві на Майдані вирувала Революція Гідності. З 10-го на 11-те грудня спецназ та внутрішні війська розпочали масову акцію на витіснення мітингувальників із зайнятих ними позицій. На заклик про допомогу до Майдану підтягуються добровольці зі всієї столиці. В результаті народного опору спецназ та внутрішні війська відступають…

   

Переглядів: 618 | Додав: vrr | Дата: 14.12.2015

14 грудня – день визнання мужності, самовідданості і високого професіоналізму людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття - аварію на Чорнобильській АЕС, що сталася 26 квітня 1986 року. Саме ви, відважні ліквідатори, першими взяли на себе тяжкий хрест – приборкання радіаційної стихії, завдяки яким відвернено наслідки цієї страшної катастрофи.

Ваша мужність та героїзм є прикладом наступним поколінням. Десятки жителів нашого району здійснили крок в епіцентр пекельного вогню, щоб врятувати інших. Серед вас були пожежники, інженери, будівельники, яких в екстреному порядку мобілізували для усунення наслідків аварії. Ми низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, відвагою усіх ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які не шкодуючи себе працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, зупинити розбурхану стихію некерованої ядерної реакції.

Висловлюємо вам велику вдячність за героїзм та самовідданість. Бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я, терпіння, щастя, шани і щирої поваги від людей. Нехай у ваших родинах панує мир та злагода. Успіхів вам у всіх ваших справах!

 

Голова районної ради                                                                               Іван  Шкіндюк

Голова районної державної адміністрації                                                Олег  Лютий

Переглядів: 412 | Додав: vrr | Дата: 14.12.2015

Відповідно до розпорядження голови районної ради від 11.12.2015 року №101-р «Про скликання першої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»,  та на підставі ст. 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликається перша сесія районної ради VІІ демократичного скликання (друге пленарне засідання) 24 грудня 2015 року об 11-ій годині  в залі засідань районної ради з наступним порядком денним:

  1. Про Положення про президію районної ради.
  2. Про президію районної ради.
  3. Про Регламент районної ради.
  4. Про Положення про постійні комісії районної ради.
  5. Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік.
  6. Про районний бюджет на 2016 рік.
  7. Про затвердження районних програм.
  8. Про тимчасову комісію районної ради.
  9. Різне.

На сесію районної ради запрошено: народного депутата України Ю.Солов’я, депутатів обласної ради, голову та заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації, начальників відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівників районних установ та організацій, селищного та сільських голів, голову Народної ради, представників ЗМІ.

Переглядів: 444 | Додав: vrr | Дата: 11.12.2015

      Сьогодні  голова районної ради Іван Шкіндюк зустрівся з підприємцями деревообробної галузі району.  Під час зустрічі деревообробники Верховинщини підняли ряд проблемних питань з продажу лісодеревини, зокрема, що стосується завищення цін на деревину для підприємців. В ході обговорення даних питань вирішено:

  • директорам лісгоспів (Верховинський районний лісгосп, ДП «Гринявське лісове господарство», ДП «Верховинське лісове господарство»,) поінформувати на пленарному засіданні сесії районної ради про причини завищення цін на лісодеревину;
  • підготувати текст звернення з пропозиціями щодо справедливого та ефективного забезпечення лісодеревиною Верховинських деревообробників  та прийняти дане звернення на сесії районної ради  до Кабінету Міністрів України, профільних міністерств, голів обласної ради та обласної державної адміністрації.

 

 

Переглядів: 453 | Додав: vrr | Дата: 11.12.2015

       На Грушівці в селі Криворівня 10 грудня вшанували пам»ять Патріарха Київського і всієї Руси-України Володимира Романюка. У заході взяв участь голова районної ради Іван Шкіндюк.

    Володимир Романюк поряд із Андрієм Шептицьким, Іларіоном Огієнком, Василем Липківським, Йосипом Сліпим став найбільш значимою постаттю в житті і боротьбі Української Церкви в XX столітті. З молодих років він став учасником українських визвольних змагань, за що радянська влада засудила його до 10 років колимських концтаборів.  Ця боротьба і сталінські концтабори не зламали молодого Патріарха, а укріпили його віру в Бога і у правильність обраного шляху за гідність рідного народу. Він усе життя боровся за вільну Україну і Українську Церкву з центром у Києві, незалежну від  Москви.

Переглядів: 506 | Додав: vrr | Дата: 11.12.2015

« 1 2 ... 188 189 190 191 192 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода