ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів
Голова районної ради Ярослав Кікінчук взяв участь у засіданні колегії районної державної адміністрації, яка відбулася 28 лютого 2012 року.


Колегія розглянула проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2012 рік й ряд інших питань. Під час розгляду проекту Програми було наголошено на реалізації у 2012 році першочергових завдань, зокрема: проведення будівництва та реконструкції закладів освіти, культури, медицини, завершення будівництва нового водогону в селищі Верховина; реалізація проектів із залученням полонин, розвиток вівчарства тощо.

Колегія  районної державної адміністрації  схвалила проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку  району на 2012 рік  та основні напрями розвитку на 2013 і 2014 роки і рекомендувала управлінню економіки райдержадміністрації направити проект Програми на розгляд сесії районної ради.

Переглядів: 620 | Додав: Василь | Дата: 29.02.2012

Працівники культури і мистецтв підсумовують роботу

 

Голова районної ради Ярослав Кікінчук взяв участь у підсумковій нараді працівників культури та бібліотечних установ району, яку проведено 23 лютого за участю директорів Будинків культури, завідувачів клубами та працівників бібліотечних закладів району.

Із звітом про підсумки діяльності установ культури району за 2011 рік та про план проведення культурно-мистецьких заходів на 2012 рік виступила начальник відділу культури і мистецтв райдержадміністрації Мирослава Корнелюк.



Ряд кращих працівників культури за проведення культурно-мистецької роботи у населених пунктах району та зайняті призові місця у районному огляді-конкурсі колективів художньої самодіяльності нагороджено спільними грамотами голови районної ради та голови районної державної адміністрації.


Підсумкову нараду завершив святковою програмою дует акордеоністів  «Концертіно» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

 

Переглядів: 864 | Додав: Василь | Дата: 23.02.2012

                           До Братської могили полеглим воїнам покладено квіти

23 лютого ми вшановуємо всіх, хто заслужено носить високе звання захисників Вітчизни – ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій на території інших держав, військовослужбовців.

З цієї нагоди у селищі Верховина відбулося урочисте покладання вінків та квітів до Братської могили воїнам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни, за участю керівництва районної ради, районної державної адміністрації, представників трудових колективів підприємств, установ, організації району та громадськості.

         Відзначення Дня захисника Вітчизни є виявом поваги суспільства до людей, що присвятили себе служінню народу, охороні миру і спокою, забезпеченню суверенітету Української держави.

 

Переглядів: 585 | Додав: Василь | Дата: 23.02.2012

 Відповідно до плану роботи та регламенту районної ради і районної державної адміністрації, 23 лютого у залі засідань районної ради проведено спільний семінар-навчання для секретарів селищного та сільських рад, працівників апаратів ради та РДА. Практика проведення семінарів-практикумів, виїзних засідань колегії райдержадміністрації та спільних засідань президії районної ради сприяє урізноманітненню форм і методів та обміну досвідом роботи між органами місцевого самоврядування та органами державної виконавчої влади району.

Відкрили семінар керуючий справами районної ради Василь Магнич та заступник керівника апарату райдержадміністрації Василь Шекеряк.

На семінарі розглянуто наступні питання: органи державної фінансової інспекції України, їх функції та правові основи діяльності; проведення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2011 році;  про справляння плати за землю; про систему вдосконалення надання державних соціальних допомог, пільг та субсидій відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2012 рік»; про ведення діловодства в органах державної виконавчої влади  та органах місцевого самоврядування; про порядок вчинення нотаріальних дій  посадовими особами органів місцевого самоврядування.

У даних питаннях виступили: Роман Ванівський – в.о. начальника Верховинської об’єднаної державної фінансової інспекції; Марія Сінітович  – головний державний податковий ревізор-інспектор ДПІ у Верховинському районі; Володимир Феркаляк – старший державний податковий ревізор-інспектор ДПІ у Верховинському районі; Микола Максим’юк – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації; Марія Вережак – заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації; Вікторія Білоцька –  начальник  загального  відділу апарату райдержадміністрації; Іван Павлюк    державний  нотаріус  Верховинської  районної державної нотаріальної контори.

Окрім детального роз’яснення Законів України, урядових постанов та інших нормативно-правових актів чинного законодавства, виступаючі дали вичерпні відповіді на всі запитання аудиторії.

 

 

 

 

Переглядів: 689 | Додав: Василь | Дата: 23.02.2012

«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

 

«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» –  під такою назвою у залі засідань районної ради сьогодні проведено семінар за участю голови районної ради Ярослава Кікінчука, голови райдержадміністрації Василя Гондурака, сільських голів району та представників структурних підрозділів районної державної адміністрації і районної ради.


Презентовано проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІ». Даний проект презентували представник проекту Євросоюзу в області Михайло Листван та працівник проекту Олеся Хомин.

Підписано офіційну тристоронню Угоду між районною радою, районною державною адміністрацією та Програмою розвитку ООН. Оголошено Конкурс на відбір чотирьох сільських громад для співпраці із Проектом МРГ-ІІ.

«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» –  це всеукраїнський проект, який впроваджується на території України за підтримки Європейського союзу та Програми розвитку ООН з метою створити сприятливе середовище для довгострокового соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом розвитку місцевого самоврядування та підтримки ініціатив, спрямованих на розвиток громад, на всій території України.

           

 

Переглядів: 725 | Додав: Василь | Дата: 22.02.2012

Вами гордиться Україна

15 лютого 2012 року у залі засідань районної ради відбулася зустріч голови районної ради Ярослава Кікінчука, голови райдержадміністрації Василя Гондурака з учасниками бойових дій на території інших держав з нагоди 23-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Керівники району привітали учасників бойових дій, воїнів-інтернаціоналістів із Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-ю річницею виведення військ з Афганістану.

У повоєнні роки багатьом нашим співвітчизникам довелося виконувати бойові завдання в локальних війнах та воєнних конфліктах у двадцяти шести країнах світу. Безпосередніми учасниками бойових дій в Афганістані, а там війна тривала цілих десять років, стали понад 160 тисяч вихідців з України. Не повернулися в рідні домівки більше трьох тисяч воїнів, з честю виконавши свій військовий обов’язок. А кількість ветеранів, що воювали у країнах Південно-Східної Азії, Африки, на Близькому Сході, виконували миротворчі операції у роки незалежності України, сягнула за 250 тисяч чоловік.

Ветерани і сьогодні в строю. Вони трудяться на благо держави у різних галузях і сферах народного господарства України, сумлінно служать у Збройних Силах, активно співпрацюють з бойовими побратимами країн ближнього та далекого зарубіжжя, що відіграє важливу роль у міжнародному ветеранському русі.

Вшановуючи учасників бойових дій на території інших держав, підкреслили виступаючі,  ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю наших співвітчизників, які загинули, не дожили до наших днів. Ми завжди буде вдячною всім, хто з честю виконав свій обов'язок, пройшов суворі випробування і сьогодні займає активну громадянську позицію в українському суспільстві. Щиро бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров'я, благополуччя, добра, щастя, миру і достатку.

Після привітання голова районної ради Ярослав Кікінчук та голова райдержадміністрації Василь Гондурак вручили учасникам бойових дій спільні грамоти районної ради та районної державної адміністрації. Присутні у залі керівники соціальних служб району поінформували присутніх про медичне обслуговування, пільгове та соціальне забезпечення ветеранів та відповіли на їх запитання.

Опісля урочистої частини учасники урочистого зібрання поклали квіти до меморіальної дошки воїна-афганця Василя Зузяка в селі Ільці та могил учасників бойових дій. Ільцівські школярі вітали ветеранів словами вдячності за мужність у приміщенні сільської школи.

Всім учасникам бойових дій на території інших держав районна влада виділила одноразову грошову допомогу.

 

 

Переглядів: 636 | Додав: Василь | Дата: 16.02.2012

17 лютого 2012 року у приміщенні прокуратури Верховинського району з 12:00 по 14:00 год відбудеться прийом громадян заступником прокурора Івано-Франківської області  Гаврюшенко В.О.
Переглядів: 567 | Додав: Василь | Дата: 15.02.2012

« 1 2 ... 260 261 262 263 264 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода