ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Дорогі учні , педагоги, батьки!

 

Щиро вітаємо всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань –  справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.



Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Насамперед вітаємо тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Віднині перед вами відкриються всі дороги. Ми глибоко віримо, що ви оберете правильний шлях і досягнете вершин професійного успіху. Упевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Нехай новий навчальний рік буде наповнений святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. Хай відкриє він перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Тому з нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

 

 Голова районної                  Голова районної                                        

ради                                      державної адміністрації                                           Ярослав Кікінчук                       Василь Гондурак                                                            

           

 

 

  

                  

Переглядів: 1873 | Додав: Василь | Дата: 01.09.2011

 Верховинська Гуцульщина прийняла фестивальну естафету

 Голова районної ради Ярослав Кікінчук та голова районної державної адміністрації Василь Гондурак очолили офіційну делегацію Верховинського району, яка взяла участь у 19-му Міжнародному Гуцульському фестивалі 27-28 серпня 2011 року в сусідньому місті Косові.

Протягом першого фестивального дня учасники науково-практичної конференції «Гуцульський феномен: мистецтво жити і творити» заслухали й обговорили ряд важливих доповідей науковців регіону Гуцульщини, зокрема: «Гуцульське відродження в незалежній Україні», «Як Гуцульщина може прислужитися здійсненню «Карпатської мрії», «Гуцульщина у творах Вінценза», «Фестивалі Гуцульщинивпливовий чинник розвитку етнотуризму в краї» й інші.

Гуцульський фестиваль урочисто відкрили і привітали його учасників та гостей з різних регіонів України та закордоння голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, заступник міністра культури і туризму України Ярослав Арсірій, керівники владних структур Косівщини  та голови гуцульських товариств Івано-Франківщини, Закарпаття і Буковини.

У фестивалі взяли участь більше 1700 осіб, 89 творчих колективів, 37 вокалістів і понад 120 майстрів народної творчості. Приємно відзначити, що верховинські творчі колективи у різножанрових конкурсних програмах завоювали чи не найбільше нагород. Володарем гран-прі фестивалю став колектив троїстих музик  із с. Замагора (керівник І.Мартищук). Дипломами першого ступеня нагороджено зразковий вокальний ансамбль дитячої школи мистецтв «Гуцульські дівчата» під керівництвом Заслуженого працівника культури України Ірлани Кікінчук, танцювальний родинний фольклорно-етнографічний ансамбль з с. Віпче (керівник М.Ванджурак).

Урочисту естафету, тобто право на проведення наступного ХХ Міжнародного Гуцульського фестивалю, голова Косівської райдержадміністрації Ярослав Шинкарук та голова районної ради Андрій Клуб передали верховинцям. Приймаючи естафету, голова районної ради Ярослав Кікінчук та голова райдержадміністрації Василь Гондурак запросили учасників Косівського фестивалю та всіх його гостей на ХХ ювілейний Міжнародний Гуцульський фестиваль до столиці Гуцульщини – Верховини.

 

 

 

Переглядів: 1630 | Додав: Василь | Дата: 29.08.2011

Дорогі верховинці!

Щиро вітаємо вас з Днем міста! Це свято об’єднує всіх, кому дорога Верховина: хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди –  у краї з особливим колоритом, традиціями і славною історією, краєм, оспіваним українськими поетами та письменниками. Нині ми бачимо, як розвивається Верховина, як щодня змінюється її обличчя, стає комфортнішим проживання, зростає економічний та культурний потенціал. І все це завдяки вам, дорогі верховинці, вашій щирості, працездатності, оптимізму, наполегливості та підтримці.

У такий день всі ми відчуваємо себе іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке стало затишною домівкою та поєднало нас в одну велику родину.

Тому від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем міста! Бажаємо вам добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичимо всім верховинцям Божого благословення та благополуччя!

    

   З повагою

           Голова районної                                 Голова районної

           ради                                                    державної адміністрації

               Ярослав Кікінчук                                          Василь Гондурак

 

Переглядів: 1117 | Додав: Василь | Дата: 28.08.2011

           24 серпня 2011 року Верховина була святковою, барвистою, сонячною і щасливою як ніколи: будинки та центральні вулиці закосичені державними синьо-жовтими прапорами, гуцули у вишиванках – усміхнені та щасливі. Саме в цей знаменний та історичний день усі жителі району зібралися разом, щоб відзначити пам’ятну дату в історії – 20-річчя Незалежності України. Довгим, важким і тернистим був шлях до Самостійності і Соборності. Але в українських жилах тече кров свободи, українські душі не можна підкорити, українські серця не можна пригнобити.


Керівництво району, делегації колективів підприємств, установ та організацій, духовенство, вояки УПА, громадськість краю під звуки духового оркестру рухаються урочистою ходою до Співочого поля. До пам’ятників Українській Державності, Тарасу Шевченку, Івану Франку, пам’ятного хреста закатованим за волю України по вул. В.Стуса,  пам’ятного знака воїнам УПА по вул. Андрея  Шептицького лягають живі квіти. Вшанувати пам’ять героїв –  тих відважних синів і дочок України, хто виборов нам свободу ціною власного життя, хто наближав Самостійну Україну у національно-визвольній боротьбі супроти окупантів усіх мастей, хто своїми діями та вчинками зробив вагомий внесок у розвиток Українського Державотворення.

Урочисте народне віче на Співочому полі розпочалося із внесення ровесниками незалежної України Державного прапора та його підняття у височінь під звуки Державного Гімну «Ще не вмерла Україна». І замайорів наш синьо-жовтий стяг над Карпатськими горами, доказуючи всім, що Україна є і буде: буде до тих пір, поки є безкрає небо, поки колоситиметься нескінченне море золотого колосся!

Голова районної державної адміністрації Василь Гондурак, голова районної ради Ярослав Кікінчук, священики УПЦ КП та УГКЦ Юрій Стефлюк та Роман Болехівський, крайовий отаман Козацького товариства «Прикарпатська Січ», генерал-отаман Українського козацтва Михайло Ославський, голова Громадської ради при райдержадміністрації Петро Пониполяк привітали Верховинську громаду та численних гостей краю з величним святом Української держави, побажали натхнення, добра та віри у власні сили задля розбудови незалежної України та рідного Гуцульського краю. З нагоди ювілею багатьом жителям Верховинщини вручено ювілейні медалі та почесні грамоти.

Державний Гімн України завершує основну частину святкових урочистостей. Опісля патріотичні українські пісні та запальні гуцульські танці талановитих творчих, танцювальних колективів та окремих обдарованих виконавців рідної і дорогої  Верховинщини та виголошені поезії юних українців славної Гуцульської землі возвеличували незалежну Україну й отчий край. Українською піснею й мудрим Шевченковим словом, гідним вшанування 20-річного ювілею державності  іще раз продемонстрували рідній Вітчизні і Матері-Україні і всьому світові,  що незалежна Україна є, Вона живе, працює, розбудовується. І впевнено дивиться у завтрашній день.

 

 

Переглядів: 799 | Додав: Василь | Дата: 25.08.2011

Щиросердно вітаємо вас із Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора України!

Проголошення незалежності 20 років тому реалізувало вікові прагнення народу до національного відродження і духовної свободи, відкрило шлях до економічного зростання та культурного піднесення. Двадцятирічний період став випробовуванням для українців на зрілість, мудрість та стійкість життєвих принципів. Сьогодні ми розуміємо, що творення держави – її сьогодення і майбутнього – наш спільний обов’язок.

Ми повинні усвідомлювати, що творити історію новітньої Української держави – це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Адже саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі в майбутньому. Переконані, що відданість своїй справі, високий професіоналізм, відчуття патріотизму стануть надійною запорукою створення Української держави європейського зразка.

У День Незалежності України та День Державного Прапора України ми вітаємо усіх вас, хто своїми діями докладається до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави України та рідного Гуцульського краю Верховинщини. Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Хай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

 

Голова районної ради                   Голова райдержадміністрації

                      Ярослав Кікінчук                                    Василь Гондурак

Переглядів: 696 | Додав: Василь | Дата: 23.08.2011

Україна виборола право бути вільною, незалежною самостійною суверенною Українською державою


 «Проголошення незалежності України, розвиток, становлення та утвердження Української держави – важливий етап в історії українського народу: минула історія, сучасний стан, проблеми і перспективи» – під такою назвою 17 серпня 2011 року в актовому залі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася науково-практична конференція за участю депутатів обласної ради, керівників районної ради та райдержадміністрації, депутатів районної ради, селищного і сільського голів, керівників громадсько-політичних об’єднань району, директорів загальноосвітніх шкіл та будинків культури, делегації колективів підприємств, установ та організацій району.

Організаторами проведення конференції виступили Верховинська районна державна адміністрація, Верховинська районна рада, філія «Гуцульщина» Науково-дослідного інституту українознавства Міністерства освіти, науки України,   товариство «Гуцульщина».

Серед почесних гостей – делегація Громадської ради при Донецькій обласній державній адміністрації, яка напередодні нашого найвеличнішого державно свята перебувала на Прикарпатті і взяла участь у роботі конференції.

Переглядів: 772 | Додав: Василь | Дата: 17.08.2011

Заступник керуючого справами районної ради Василь Нагірняк спільно з представниками районної державної адміністрації взяли участь у зустрічі з активістами Всеукраїнського жіночого товариства імені О.Теліги.



Головним завданням товариства, як підкреслила його голова  кандидат педагогічних наук, доцент Університету менеджменту освіти АПН України Лариса Ляхоцька, є патріотичне виховання молоді. Діяльність товариства спрямована на продовження традицій українського організованого жіночого руху задля утвердження в суспільстві демократичних ідеалів, розвитку демократії, гендерної справедливості, здобуття жінками фактичної рівноправності. Почесними членами Товариства є чимало відомих в Україні жінок, творчої інтелігенції. Це, зокрема, Ліна Костенко, Ніна Марченко, Ольга Рябченко, Емма Шаповалова й інші.



Переглядів: 652 | Додав: Василь | Дата: 09.08.2011

« 1 2 ... 271 272 273 274 275 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода