ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

         Відбудеться 26-27 червня у столиці Гуцульщини – Верховині з нагоди 50-річчя виходу на екрани шедевру українського та світового кінофільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків» за однойменною повістю Михайла Коцюбинського, який відзнято на Гуцульщині кіностудією ім. Олександра Довженка.

З цієї нагоди проведено засідання Оргкомітету під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Романа Жичицького та керуючого справами виконавчого апарату районної ради Василя Нагірняка. За задумом організаторів, кінофестиваль покликаний популяризувати українське кіномистецтво, Україну, Гуцульщину, її талановитих самобутніх акторів, завдяки яким фільм був наповнений природнім колоритом живої карпатської автентики.

 далі >

Переглядів: 537 | Додав: vrr | Дата: 12.06.2015

Шановні охоронці державного кордону!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська є важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту інтересів України.

Ваші приклади професіоналізму, витримки й сміливості, ваша стійкість та мужність, нелегка служба вдень і вночі є яскравим прикладом для підростаючих поколінь. Впевнені, що українські прикордонники вірно служитимуть інтересам України та її громадян.

Цього святкового дня висловлюємо глибоку вдячність усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Батьківщини.

Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові.

 

Голова районної державної адміністрації                  Олег Лютий

Голова районної ради                                                    Іван Маківничук

Переглядів: 476 | Додав: vrr | Дата: 28.05.2015

       Голова районної ради Іван Маківничук та голова райдержадміністрації Олег Лютий в контексті відзначення Дня героїв провели зустрічі  з ветеранами районної станиці Братства УПА Карпатського краю.

       Очільники району у своїх виступах наголошували на героїзмі і відвазі учасників ОУН-УПА, які пішли у вир національно-визвольної боротьби за здобуття Вільної, Соборної  України, вписали яскраву сторінку в історію нової, Незалежної Української Держави. Тепер їхню справу довершують нові захисники кордонів України на Донбасі.

       Іван Маківничук та Олег Лютий з нагоди відзначення Дня Героїв вручили комбатантам районної станиці Братства УПА Карпатського краю медалі «За заслуги перед громадою Верховинщини».

       Згідно з розпорядженням голови районної ради Івана Маківничука медалями нагороджено:

       Марію Кравчук  (1926 р.н.) – смт. Верховина;

       Юрія Словака (1927 р.н.) – с. Ходак;

       Олексія Сінітовича (1925 р.н.) – с. Красноїлля;

       Анастасію Чупрінчук (1921 р.н.) – с. Рівня;

       Дмитра Сливчука (191928 р.н.) – с. Ільці;

       Теодозію Сорохан (1921 р.н.) – с. Криворівня;

       Юрія Ткачука (1924 р.н.) – с. Крсноїлля;

       Юрія Дроняка (1924) – с. Голови;

       Василя Костюка (1923 ) – с. Голови.

Переглядів: 489 | Додав: vrr | Дата: 28.05.2015

          Відповідно до розпорядження голови районної ради від 27 травня 2015 року №43-р та з метою організації вивчення депутатами районної ради законодавства, досвіду роботи, забезпечення депутатів довідково-інформаційними матеріалами та проектами рішень для підготовки роботи сесії, 04 червня 2015 року в залі засідань районної ради об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

  Згідно затвердженого плану, на Дні депутата розглядатимуться наступні питання:

       1. Інформація про перспективний план формування спроможних територіальних громад Верховинського району.

         2. Про проведення Форуму народовладдя за участю керівників органів місцевого самоврядування гірських територій Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей щодо збереження гірських районів в Україні.

          3. Про надання населенню та суб’єктам підприємницької діяльності послуг зі збору та вивезення сміття і твердих побутових відходів та підхід адміністрації комбінату комунальних підприємств до формування тарифів на комунальні послуги у районі.

         4. Про діяльність водопровідно-каналізаційного підприємства щодо забезпечення водопостачання, водовідведення, очистки стічних вод, порядок формування тарифів на водопостачання та водовідведення, причини перебоїв із постачання питної води у селищі Верховина.

        5. Про питання, які вносяться на розгляд тридцятої сесії районної ради.

         Після завершення Дня депутата в районній раді  відбудуться засідання постійних комісій районної ради  з питань, що вносяться на  розгляд тридцятої сесії районної ради.

Переглядів: 548 | Додав: vrr | Дата: 27.05.2015

Голова районної ради Іван Маківничук взяв участь у засіданні колегії районної державної адміністрації, яка відбулася 26 травня 29015 року в залі засідань районної ради.

         На засіданні  колегії розглянуто наступні питання:

1.Про хід проведення мобілізації в районі відповідно до указів Президента України від 14.01.2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію» та від 30.01.2015 року № 40/2015 «Про додаткові заходи щодо забезпечення проведення часткової мобілізації у 2015 році». (Інформував завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Юрій Стенчук ) 

2. Про організацію роботи виконкому Верховинської  селищної ради щодо здійснення делегованих повноважень в частині забезпечення соціально-економічного та культурного розвитку території ради та виконання Указу Президента України  від 07.02.2008 року №109/2008. (По даному питанню доповідав селищний голова селища Верховина Василь Мицканюк).

3.. Про підсумки виконання бюджету району за перший квартал 2015 року. (Інформувала заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації – Марія Зеленська).

4. Про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.1015 року №106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій» (Доповідав начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Кімейчук)

5. Про забезпечення в районі організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2015 року. (Інформувала головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Любов Вережак)

6. Про стан виконавської дисципліни та роботу з документами в структурних підрозділах райдержадміністрації за перший квартал 2015 року в контексті вимог доручення Кабінету Міністрів України від 19.05.2010 року № 27554/2/1-10 (Доповідав заступник керівника апарату райдержадміністрації, начальник організаційного відділу райдержадміністрації Ігор Вепрейчук).

Із розглянутих питань колегія прийняла відповідні рішення.

Переглядів: 568 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2015

З ініціативи голови районної державної адміністрації Олега Лютого та голови районної ради Івана Маківничука в контексті заходів щодо відзначення Дня Героїв проведено зустріч «за круглим столом» з військовослужбовцями Верховинщини, які повернулись із зони АТО, захищаючи Соборність і Суверенність України. Це Михайло Вознюк, Анатолій Грицюк, Василь Веприков та Іван Мойсюк.

Під час зустрічі основну увагу було звернуто на проблемні питання, з якими наші хлопці стикнулися, повернувшись додому. Це, зокрема, працевлаштування, надання земельних ділянок, необхідної матеріальної допомоги щодо поліпшення житлово-побутових умов. Керівництво району запевнило воїнів, що дані питання вже вирішуються, і місцева влада зробить усе для того, аби довести розпочату справу до кінця.

Крім того, обговорено питання національно-патріотичного виховання молоді. Бійці вже є активними учасниками громадського життя краю й обов’язково зустрічатимуться зі школярами та вестимуть розмову про священний обов’язок для кожного громадянина України – захист кордонів рідної держави. Такі зустрічі обов’язково відбудуться в загальноосвітніх школах з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за захисників Вітчизни.

Сучасна молодь не лише знає свою історію – вона творить її. Військовослужбовці Верховинщини, в основному молоді хлопці, які не набагато старші за школярів, уже встигли побувати на війні. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені у собі патріоти України.

За   мужність і відвагу, проявлені під час виконання  патріотичного обов’язку із захисту Суверенітету та Соборності України, вірність військовій присязі та з нагоди Дня Героїв голова районної ради Іван Маківничук нагородив Михайла Кознюка (с. Буковець) нагороджено медаллю «За заслуги перед громадою Верховинщини», Анатолія Грицюка та Василя Веприкова  – грамотами районної ради .

Переглядів: 485 | Додав: vrr | Дата: 26.05.2015

Відповідно до розпоряджень голови районної ради від 20.05.2015 року №35-р «Про скликання тридцятої сесії районної ради VІ демократичного скликання», від 25 травня 2015 року № 42-р «Про внесення змін до розпорядження голови районної ради  від 20.05.2015 року № 35-р  «Про скликання тридцятої сесії районної ради» VІ демократичного скликання та на підставі ст. 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликається тридцята сесія районної ради VІ демократичного скликання 9 червня 2015 року об 11-ій годині  в залі засідань районної ради з наступним порядком денним:

1.Про звіт голови районної ради Івана Маківничука за період з лютого 2014 року по лютий 2015 року

2. Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Верховинського району на 2015 рік.

3. Про підсумки виконання районного бюджету за перший квартал 2015 року.

4.  Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селища Верховинського району.

5.  Про план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік.

6.  Різне.

На сесію районної ради запрошуються  депутати обласної ради, голова та заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівники районних установ та організацій, селищний та сільські голови, голова Народної ради, представники ЗМІ.

Переглядів: 495 | Додав: vrr | Дата: 25.05.2015

« 1 2 ... 201 202 203 204 205 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода