ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

 Відповідно до розпорядження голови районної ради Івана Маківничука від 23.01.2015 року №7-р «Про скликання позачергової двадцять восьмої сесії районної ради VІ демократичного скликання» та на підставі ст. 46,55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликано позачергову двадцять восьму сесію районної ради VІ демократичного скликання 27 січня 2015 року (початок роботи об 11.00 годині) з наступним порядком денним:

1) Про нову редакцію рішення районної ради від 05.01.2015 р. «Про районний бюджет на 2015 рік»;

2) Різне.

На сесію районної ради запрошено: депутатів обласної ради, голову райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації, начальників відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівників районних установ та організацій, селищного та сільських голів, голову Народної ради, представників засобів масової інформації.

Переглядів: 472 | Додав: vrr | Дата: 23.01.2015

Репортажи пользователей сайта Korrespondent.net - Власть примазывается к Дню Соборности Korrespondent.net22 січня на честь об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, яке відбулося в 1919 році, ми відзначаємо велике державне свято - День Соборності України. Це - подія, про яку мріяли покоління українських патріотів. Ті вікопомні історичні події сформували підґрунтя для відродження Незалежної Соборної Демократичної України та утвердження національної ідеї.

Цей день вкотре нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! І наш успіх у побудові демократичної та міцної держави повинен грунтуватися на спільних зусиллях у дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє всього українського народу. Ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена вже свіжою кров’ю сотень незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України. Мусимо працювати всі разом, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності. Право на зміни, виборене ціною життя Героїв Майдану, учасників АТО, маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати задля гідного життя.

Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу. Здоров'я вам і злагоди, шановні краяни, сил та натхнення, успіхів і задоволення від роботи на благо нашої держави! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання Соборної Незалежної Демократичної України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Адже Україна - одна Соборна держава, а ми - єдиний народ і в тому наша сила!

 

 

Голова районної державної адміністрації                   Ярослав Скуматчук

Голова районної ради                                                   Іван Маківничук

Переглядів: 514 | Додав: vrr | Дата: 22.01.2015

Із міста Сігету-Мармацієй, Румунія, повернувся музичний гурт «Струни Орфея» з Верховини, що на Івано-Франківщині, який взяв участь у ХХII-ому Фестивалі колядок та зимових обрядів українців Румунії та подарував українській діаспорі чародійну пісню Володимира Івасюка.

(зліва направо) голова Верховинської районної ради Іван Маківничук, голова секретаріату Товариства «Україна – Світ» Алла Кендзера, голова Союзу Українців Румунії Штефан Бучута та його перший заступник Мирослав Петрецький.

Під час перебування у Верховині перший заступник Союзу Українців Румунії, голова його Марамуреської повітової філії пан Мирослав Петрецький мовив:

– Українці Мараморощини дуже люблять пісню, материнську мову, бо саме пісня, Тарасове слово, культура наших пращурів єднають українців Румунії та братів і сестер на батьківській землі. На превеликий жаль, доля розпорядилася так, що нас розділили по обидва боки кордону високі гори і крутий перевал. Та не розділили і не роз’єднали української душі – душі предківської, душі опришківської, твердині-душі гуцульської. А йдіть-но до нас, на Мароморощину, до Сіґету, принесіть нам українську пісню з-над Черемоша, абис-мо чули, що не забуваєте нас, що ми й далі разом, укупі.

читати далі >

Переглядів: 627 | Додав: vrr | Дата: 22.01.2015

       З нагоди Дня Злуки УНР і ЗУНР запрошуємо жителів та гостей Верховинщини 22 січня о 12.00 год. на урочисте віче, яке відбудеться біля пам’ятного знака Українській Державності та стели Героїв Небесної Сотні. В рамках заходу буде організовано єднання молодих людей із синіми та жовтими повітряними кульками, розгортання прапора, спільне виконання Державного Гімну України. Адже День Соборності України – це особливе свято, яке покликане нагадати нам, що хоч в якому куточку країни ми живемо, хай якою мовою спілкуємося, хоч яких релігійних або політичних переконань дотримуємося, наші серця об’єднує щира любов до рідної землі та братські почуття один до одного.

Переглядів: 494 | Додав: vrr | Дата: 21.01.2015

       Завтра, 21 січня 2015 року (середа), із 14.30 год. до 17.30 год. у приміщенні районної державної адміністрації народний депутат України Юрій Соловей здійснюватиме особистий прийом громадян району.

 

 

Переглядів: 509 | Додав: vrr | Дата: 20.01.2015

     18 січня, в селищі Верховина відбувся Марш солідарності в пам’ять вбитих мирних українських громадян проросійськими сепаратистами на блокпості №5 під Волновахою у Донецькій області.

       Організаторами акції виступили представники громадських організацій та політичних партій району. Хода почалася по вулиці Івана Франка та зупинилася біля пам´ятних знаків Соборності України та Героям Небесної Сотні для проведення спільної молитви за загинувшими Героями на Майдані та в зоні АТО. Колядницька партія села Криворівня виконала «Коляду за померших».

читати далі >

Переглядів: 539 | Додав: vrr | Дата: 19.01.2015

13 січня, напередодні Старого Нового року та другого Різдвяного празника – Святого Василія до адмінбудинку районної ради вже традиційно завітала верховинська партія колядників. Спочатку колядники заколядували під державною установою,  як  і колядують під кожною гуцульською хатою, а тоді  увійшли до господарів  державного дому.

Колядницьку партію зустрічали голова районної ради Іван Маківничук та голова райдержадміністрації Ярослав Скуматчук із колективами працівників районної ради та державних службовців. Споконвічна гуцульська коляда заповнила співом Божих посланців весь будинок.

Гуцульська коляда – правічна. Незмінні атрибути Гуцульського плєсу – осяйні бартки передають гуцульські старійшини молодим ґаздам, батько – синові, і так з року в рік на Різдвяні свята коляда мандрує Гуцульщиною, горами, селами і найвіддаленішими присілками, лунає під кожною гуцульською оселею, відбувається віншування обрядовими колєдами та плєсами. А ґазди обдаровують колядників за їх добру вість – народження Месії-Христа.

Обдарували колядницьку партію і голова районної ради Іван Маківничук та голова райдержадміністрації Ярослав Скуматчук, бажаючи всім колядникам добра, здоров’я і Божої благодаті.

Переглядів: 495 | Додав: vrr | Дата: 13.01.2015

« 1 2 ... 205 206 207 208 209 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода