ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Щороку, напередодні Новорічних та Різдвяних свят, десятки, а то й сотні тисяч зелених красунь-ялинок курсують до столичних ринків, в обласні центри та до великих промислових міст, аби подарувати і дітям, і дорослим світло та радість зустрічі Нового року та Різдва Христового.

         На превеликий жаль, деякі наші верховинці, нехтуючи Законами Божими і законами людської совісті заради одночасної вигоди по-варварськи нищать зелену красу Карпатських лісів. Першій ліпшій молодій смерічці чи ялинці коротають загостреним лезо сокири вік. Заради прибутку, заради наживи і збагачення. Дуже прикро і боляче, коли серед таких губителів  природи трапляються добре відомі нам люди, котрі ратують за наші карпатські ліси, навіть на людях чи зі сторінок преси закликають до збереження та раціонального використання природних багатств. А потім обертають шапку у другий бік, беруть у руки сокиру, підмовляють до незаконних дій подібного роду «правдолюбів» – і відправляють величезними машинами ялинки і смерічки на ринки. А ще прикріше, коли навіть не реалізовані незаконно зрубані ялинки після Новорічно-Різдвяних свят згрібають у столиці бульдозерами і вивозять за місто та спалюють. Таку картину ми не раз і не два спостерігали по телебаченню.

читати далі >

Переглядів: 496 | Додав: vrr | Дата: 15.12.2014

Вітання міського голови до Дня працівників суду       Щиро вітаємо вас з професійним святом! Своєю щоденною працею працівники судової гілки влади зберігають мир, суспільну злагоду та політичну стабільність у країні. У період стрімких змін у житті нашого суспільства ви з гідністю несете своє високе звання, залишаючись гарантом захисту прав, свобод та інтересів земляків. Ми переконані, що ви й надалі докладатимете максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави.

       Нехай цю почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети – утвердження верховенства права!

      Бажаємо вам професійних перемог і нових досягнень, витримки та сили духу, невичерпних джерел наснаги та оптимізму, міцного здоров'я і щастя. Нехай людська шана, повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі!

 

Голова районної державної адміністрації                        Ярослав Скуматчук

Голова районної ради                                                             Іван Маківничук

Переглядів: 506 | Додав: vrr | Дата: 15.12.2014

 14 грудня –  день визнання мужності, самовідданості і високого професіоналізму людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття - аварію на Чорнобильській АЕС, що сталася 26 квітня 1986 року. Саме ви, відважні ліквідатори, першими взяли на себе тяжкий хрест – приборкання радіаційної стихії, завдяки яким відвернено наслідки цієї страшної катастрофи.

Ви стали надійним щитом на захист усього людства від розбурханого, смертоносного атому. Ваша мужність та героїзм є прикладом наступним, врятованим вами поколінням. Серед вас були пожежники, військовослужбовці, енергетики, інженери, будівельники, прості працівники і селяни, яких в екстреному порядку мобілізували для усунення наслідків аварії. Десятки жителів нашого району здійснили крок в епіцентр пекельного вогню, щоб врятувати інших. Ми низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, відвагою усіх ліквідаторів аварії на ЧАЕС нашого району, які не шкодуючи себе працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, зупинити розбурхану стихію некерованої ядерної реакції.

Висловлюємо вам велику вдячність за героїзм та самовідданість. Бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я, терпіння, щастя, шани і щирої поваги від людей. Нехай у ваших родинах панує мир та злагода. Успіхів вам у всіх ваших справах!

 

Голова районної державної адміністрації                             Ярослав Скуматчук

Голова районної ради                                                                   Іван Маківничук

Переглядів: 453 | Додав: vrr | Дата: 12.12.2014

     11 грудня ц.р. відбулося засідання тимчасової комісії районної ради щодо вирішення питання у погодженні меж із суміжними землекористувачами в аспекті прокладення повітряної лінії електропередач 110 кВт "Яворів  - Ільці" на якому розглянули питання "Про недопущення зриву будівництва лінії електропередач  напругою 110 кВт "Яворів - Ільці" та вирішення спірного питання щодо продовження будівництва лінії між опорами №№ 106 - 113 в с.Бережниця"

Переглядів: 455 | Додав: vrr | Дата: 11.12.2014

           9 грудня в актовому залі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено Громадські слухання щодо визначення кандидатур на посаду голови Верховинської державної адміністрації. У слуханнях взяли участь депутати районної ради, селищний та сільські голови, голови районних організацій політичних партій і громадських організацій, керівники підприємств, установ та організацій району.   

            Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк представив членів експертній комісії, які подаватимуть свої пропозиції голові обласної державної адміністрації, на підставі яких голова ОДА прийматиме рішення про співбесіду із кандидатами на посаду голови Верховинської райдержадміністрації. За результатами співбесіди очільник області подасть узгоджену кандидатуру на розгляд Кабінету Міністрів України, як цього вимагає Закон України «Про місцеві державні адміністрації».

         Голова районної ради Іван Маківничук закликав усіх присутніх під час проведення слухань проявити витримку, толерантність та повагу у ставленні до претендентів, які запропонують план дій та вирішення проблемних питань у районі.

          На посаду голови Верховинської райдержадміністрації подали документи п’ять претендентів: приватний підприємець Юрій Ванджурак, директор ЛОК «Верховина» Роман Жичицький, чинний голова РДА Ярослав Скуматчук, безробітний Ярослав Ульванський та депутат обласної ради, начальник ДПІ в районі Іван Шкіндюк.

      Кожен із претендентів виступив із власною програмою соціально-економічного розвитку району та відповів на запитання присутніх. Ярослав Ульванський не з’явився на Громадські слухання, а Юрій Ванджурак зняв свою кандидатуру на користь одного із кандидатів. Отож, один із трьох претендентів невдовзі очолить виконавчу гілку влади у Верховинському районі.

Переглядів: 440 | Додав: vrr | Дата: 09.12.2014

Четвертого грудня відбулося перше пленарне засідання двадцять сьомої сесії районної ради шостого демократичного скликання. У роботі сесії взяли участь: депутат обласної ради Івани Шкіндюк, голова райдержадміністрації Ярослав Скуматчук, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівники районних установ та організацій, селищний та сільські голови, представники засобів масової інформації.

Перед початком роботи сесії голова районної ради Іван Маківничук та голова райдержадміністрації Ярослав Скуматчук привітали працівників органів місцевого самоврядування, депутатів районної, селищної та сільських рад, ветеранів органів місцевого самоврядування з професійним святом – Днем місцевого самоврядування, яке відзначаємо 7 грудня.

читати далі >

Переглядів: 482 | Додав: vrr | Дата: 09.12.2014

     6 грудня, щорічно, наша держава відзначає – День Збройних Сил України. Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних Сил України є теж святі слова, які переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові.

     У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників, а саме зараз коли на сході нашої держави, ви з відвагою та героїзмом захищаєте нас від ворога в зоні АТО.

    Українські воїни разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.

   Свято Збройних Сил України – це данина пам'яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Це  герої війн, Майдану, зони АТО.

    У День свята з відчуттям глибокої шани і вдячності щиро вітаємо військових. І нехай ті сили що ви прикладаєте для того, щоб був мир в Україні не будуть марними і нарешті запанує спокій в нашій державі, для всіх нас та нашого з вами прийдешнього покоління.

    Щастя вам дорогі воїни, захисники нашої держави, достатку та сімейного благополуччя.      Щоб і надалі всі захоплювалися вашими подвигами і перемогами.

    Слава Україні!

    Героям слава!

 

Голова районної державної адміністрації                 Ярослав Скуматчук

Голова районної ради                                                      Іван Маківничук

Переглядів: 443 | Додав: vrr | Дата: 05.12.2014

« 1 2 ... 208 209 210 211 212 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода