ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

 Відповідно до розпорядження голови районної ради Івана Маківничука від 01.10.2014 року №62-р «Про скликання двадцять шостої сесії районної ради VІ демократичного скликання» та на підставі ст. 46,55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликано двадцять шосту сесію районної ради VІ демократичного скликання (друге пленарне засідання) 03 жовтня 2014 року (початок роботи об 11.00 годині) з наступним порядком денним:

                 1) Про уточнення районного бюджету на 2014 рік;

2) Про затвердження списку народних засідателів Верховинського районного суду Івано-Франківської області;

3) Різне.

На сесію районної ради запрошено: депутатів обласної ради, голову та заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації, начальників відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівників районних установ та організацій, селищного та сільських голів, голову Народної ради, представників засобів масової інформації.

Переглядів: 482 | Додав: vrr | Дата: 01.10.2014

 

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

     Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

      Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

      Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

 

Голова районної державної адміністрації                            Ярослав Скуматчук

Голова районної ради                                                             Іван Маківничук

Переглядів: 520 | Додав: vrr | Дата: 30.09.2014

      Наш район, з його унікальним геополітичним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами, безцінними рекреаційними ресурсами та привітними і щирими людьми, має всі умови для розвитку туристичної індустрії. Завдяки працівникам туристичної галузі, які нині діють у районі, наші громадяни мають можливість планувати свій відпочинок з врахуванням своїх інтересів та уподобань.

      Впевнені, основні здобутки туристичної галузі ще попереду. Нам з вами треба ще багато і наполегливо працювати, аби туризм впевненіше піднявся на ноги, набув більшого динамізму у своєму розвитку, став взаємовигідним і для туристів, і для туристичної індустрії, і для району . Верховинщина варта того, щоб глибше відкрити перед світом свої унікальні природні багатства, самобутність своєї історії, культури, народних звичаїв і традицій.

      Тож щиро бажаю працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, а туристам зі стажем і початківцям – міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.

 

Голова районної державної адміністрації                     Ярослав Скуматчук

Голова районної ради                                                        Іван Маківничук

Переглядів: 451 | Додав: vrr | Дата: 26.09.2014

Напередодні проведення сесійного засідання, 25 вересня, проведено День депутата у районній раді. Його відкрив голова районної ради Іван Маківничук та озвучив питання, які пропонується заслухати та обговорити депутатам.

З аналітичною інформацією «Сучасні види послуг Служби зайнятості роботодавцям та зайнятим і незайнятим громадянам» перед аудиторією депутатів та сільських голів виступив начальник районного Центру зайнятості Василь Федюк.  Василь Танасійович ознайомив присутніх із новаціями Закону України «Про зайнятість населення» від 5 липня 2012 року № 5067-VI, який набув чинності 1 січня 2013 року. Цей Закон визначає правові, економічні та організаційні засади реалізації державної політики у сфері зайнятості населення, гарантії держави щодо захисту прав громадян на працю та реалізації їхніх прав на соціальний захист від безробіття. Після очільник Служби зайнятості відповів на запитання аудиторії.

 читати далі >

Переглядів: 476 | Додав: vrr | Дата: 26.09.2014

Відповідно до розпорядження районної ради від 22.09.2014 року №59-р «Про День депутата в районній раді» та на підставі ст.55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, частини третьої ст.30 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, з метою організації вивчення депутатами районної ради законодавства, досвіду роботи, забезпечення депутатів довідково-інформаційними матеріалами та проектами рішень для підготовки роботи сесії 25 вересня 2014 року о 12.00 годині буде проведено День депутата в районній раді.

читати далі >

Переглядів: 527 | Додав: vrr | Дата: 22.09.2014

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівника лісу. Одним з найдорожчих скарбів нашого краю є неповторна краса лісів.

Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса рідної землі, але й запорука нашої екологічної безпеки, основа економічної стабільності району. І ми поважаємо працю лісівників Верховинщини, спрямовану на збереження та примноження цього національного скарбу.

Охорона цього безцінного дару природи - високе покликання працівників лісового господарства.. Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд району, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства.

Впевнені, що спільними заходами та завдяки вмілому впровадженню в лісове виробництво найсучасніших природоохоронних технологій, залучення цікавих інвестиційних проектів удасться зміцнити екологічний та ресурсний потенціал лісового господарства.

Прийміть, шановні лісівники, слова щирої вдячності й пошани за вашу невтомну, красиву працю, вагомі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь. Зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя.

 

Голова райдержадміністрації                        Голова районної ради

                                       Ярослав Скуматчук                      Іван Маківничук

Переглядів: 455 | Додав: vrr | Дата: 21.09.2014

Сьогодні свободу та мир на Донбасі відстоюють і наші земляки – 22 задіяних у зоні бойових дій АТО громадяни району. Вони разом з іншими відважними військовими Збройних Сил України захищають територіальну цілісність і незалежність нашої держави.

Чи не кожної миті наших хлопців, як і кожного військового зі зброєю в руках, підстерігає ворожа куля чи осколки від вибухів снарядів. Чим ми можемо допомогти нашим хлопцям, оборонцям рідної землі? Перш за все, придбавши для них бронежилети та сталеві шоломи – «каски» – засоби індивідуального захисту військовослужбовців. Вартість бронежилета – 4280 грн., «каски» – 3500 грн. Вони  можуть зберегти життя наших горян.

Ми звертаємося до Вас, шановні горяни, з проханням допомогти фінансово у придбанні бронежилетів та «касок» для 22 учасників бойових дій АТО нашого району. Свої добродійні пожертвування Ви можете внести безпосередньо у скриньку для збору коштів, яка знаходяться, на площі селища Верховини біля будинку поштового відділення, а також занести у штаб Народної Самооборони (перший поверх автостанції, зі  службового входу).

Кошти можна переказувати також у «Районний цільовий фонд для здійснення мобілізаційних заходів та цивільного захисту населення»:

                     Код ЄДРПОУ – 37638341, МФО: 836014,

     Рахунок № 31513931700056 УДКСУ у Верховинському районі

Окрім фінансової допомоги, ви можете допомогти військовим теплими речами, продуктами харчування та засобами гігієни.

Ми впевнені, що у районі не знайдеться жодного байдужого жителя, який би не прагнув допомогти армії та врятувати життя наших земляків.

 

Голова райдержадміністрації                        Голова районної ради

                                       Ярослав Скуматчук                      Іван Маківничук

 

Переглядів: 511 | Додав: vrr | Дата: 03.09.2014

« 1 2 ... 213 214 215 216 217 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода