ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » 2017 » Січень » 30

 

Голова районної ради Іван Шкіндюк зустрівся в столиці України –  місті Києві з Блаженнішим Любомиром Гузаром (з 25 серпня 2005 року по 10 лютого 2011 року – Верховний Архиєпископ Києво-Галицький,  Архієпископ і Митрополит Київський – предстоятель Української греко-католицької церкви).

Любомир Гузар поєднує в собі мудрість, простоту та колосальний життєвий досвід. Проживши нелегке життя, залишається Людиною добра та патріотом, є одним із найавторитетніших українців, людиною, до якої прислуховуються і яку наслідують.

Предметом розмови стало обговорення важливих питань зміцнення Соборності і Суверенності Незалежної держави Україна, захисту рідної землі від посягань московського агресора, безприкладного героїзму українських воїнів з російськими завойовниками на сході України, подальшого поступу України на шляху економічного розвитку,  у співтоваристві з дружніми країнами Європейського Союзу.

Під час розмови Блаженніший Любомир Гузар та голова районної ради Іван Шкіндюк підкреслили про прагнення багатьох поколінь українців мати свою міцну і єдину Українську державу, що не можливо досягнути без духовності та патріотичного виховання. Успіх держави залежить від віри громадян у Бога, суспільство та в себе.

Необхідно формувати світогляд на чистоті думок, патріотизмі і любові. Поважати інші нації, але найбільше любити і цінувати свою рідну і єдину українську націю та її народ. Необхідно також створювати умови для реалізації потенціалу молодого підростаючого покоління країни, якому розбудовувати наш спільний дім – Україну  і берегти для нащадків.

 

Переглядів: 414 | Додав: vrr | Дата: 30.01.2017

Збройних Сил України продовжують перехід на військову службу за контрактом, у 2017 році планується прийняти ще близько 20 тис. осіб.

Першочергова увага приділяється комплектування бойових частин: Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних Сил, Військово-Морських Сил берегового та корабельного складу Збройних Силах України.

НЕОБХІДНИМИ Є СПЕЦІАЛЬНОСТІ: авіаційний механік, акумуляторник, водій, водій-електрик, водій-механік, гранатометник, електрик, командир відділення, командир бойової машини, командир бойової машини десанту, командир танку, кулеметник, кухар, машиніст, механік-водій бойової машини, механік-водій БМП, механік-водій танку, механік систем зв’язку та посадки літаків, мінер, моторист, навідник, навідник-оператор, оператор зенітних ракет, оператор радіолокаційної станції, оператор систем навігації і посадки літаків, планшетист, пожежник, радіометрист, радіотелеграфіст, радіотелефоніст, розвідник, сапер, сигнальник, снайпер, старший оператор, старший рульовий, стрілець, телеграфіст та інші.

Грошове забезпечення військовослужбовців:

військовослужбовець за контрактом отримує від 7 тис. грн. і більше (стрілець – 7003 грн., старший стрілець – 7499 грн., командир відділення – 8034 грн.);

командир взводу – від 9,5 тис. грн.; командир роти – від 11 тис. грн.

У 2017 році військовослужбовець-контрактник, який залучається до виконань завдань в зоні АТО в межах 17 тис. грн.

Отже небайдужі чоловіки та жінки, які хочуть змінити нашу країну на краще, захистити її суверенітет і територіальну цілісність від посягань агресора, приєднатися до міцної Української армії та стати справжнім захисником своєї Батьківщини!

Верховинський РВК продовжує прийом громадян на військову службу за контрактом у Збройні Сили України віком від 18 до 60 років для чоловіків та від 18 до 50 років для жінок на посади рядового, сержантського та офіцерського складу.

 

З повагою

Військовий комісар

Верховинського районного військового комісаріату

майор                                    Р.Т. КОЧМАРСЬКИЙ

Переглядів: 378 | Додав: Tall_Admin | Дата: 30.01.2017

З ініціативи голови Районної ради Івана Шкіндюка 30 січня 2017 року у залі засідань районної ради відбулася презентація проекту  на тему:  «Стратегія розвитку туристичного регіону Верховина – 2025», розробленою  командою Федерації роботодавців у сфері туризму в Україні (ФРТУ) за участю представників туристичного бізнесу Верховинського району, громадських організацій та активістів.

Федерація роботодавців у сфері туризму в Україні —  це єдина неурядова інституція у сфері українського туризму, яка має в своїй структурі дієздатні регіональні організації.

Основною метою діяльності ФРТУ є представлення та захист інтересів своїх членів для створення високорентабельної туристичної, готельної та санаторно-курортної галузі, покликаної забезпечити потреби внутрішнього і міжнародного туризму з урахуванням особливостей природнокліматичного, рекреаційного, соціально-економічного і історико-культурного потенціалу України.

Серед основних завдань  Федерації  роботодавців у сфері туризму в Україні  здійснення різноманітних заходів для гармонійного входження українського туристичного, готельного та санаторно-курортного бізнесу у загальносвітовий ринок туристичних послуг, що відповідатимуть належному рівню комфортабельності для туристів та відпочиваючих, впровадження системи світових стандартів обслуговування, гарантій безпеки, в тому числі:  створення нових робочих місць та підвищення кваліфікації працівників галузі; загальне поліпшення якості послуг галузі;  створення сприятливого інвестиційного клімату;  розробка всеукраїнських та регіональних галузевих програм; сприяння створенню ділової збалансованої конкуренції; підготовка та розробка законопроектів та підзаконних актів у сфері туризму, готельного та санаторно-курортного бізнесу, а також лобіювання їх у органах законодавчої та виконавчої влади; діалог та взаємодія із органами державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів, а також профспілками; співпраця із закордонними організаціями у сфері туризму, готельного та санаторно-курортного бізнесу.

До складу команди ФРТУ входять Тетяна Тимошенко – голова ФРТУ, Павло Бабенко - менеджер групи з реформи туризму в Реанімаційний пакет реформ, проект менеджер ФРТУ та ініціатор проекту туристичного регіону "Краснокутськ" та ін..  Презентація була представлена підприємцем, громадським діячем, експертом в туристичній індустрії, членом  Експертної ради при комітеті Верховної ради України з питань політики молоді, спорту і туризму, засновником центру навчання спеціалістів по туризму «Корпоративний університет» - Юлією Алєксєєвою.  Юлія Вікторівна запропонувала Стратегію, спираючись на спілкування з місцевими жителями, представниками туризму.

Після презентації відбулося активне обговорення проекту. Громадські діячі вносили свої корективи, та на завершення презентації, проголосували – « за » реалізацію стратегії.

Наступним кроком з виконання проекту є створення туристичного кластеру (об‘єднання),  залучення зацікавлених учасників до нього та обрання координатора кластеру - людини, що буде координувати роботу над реалізацією стратегії розвитку кластеру.

Кожна справа, яка починалася з бізнес-плану,  була завершена з хорошим результатом.

Маючи стратегію, план, ми можемо показати його потенційному інвестору чи туристу  та залучити додаткове фінансування та або грантові кошти ЄС. 

Переглядів: 513 | Додав: vrr | Дата: 30.01.2017

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода