ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів
           
            На підставі Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад» та з метою організації вивчення депутатами районної ради законодавства, досвіду роботи, забезпечення довідково-інформаційними матеріалами та проектами рішень для підготовки роботи п’ятнадцятої сесії районної ради, другого листопада 2012 року проведено День депутата в районній раді.

Відкриваючи День депутата, голова районної ради Ярослав Кікінчук зазначив, що обговорювані питання носять глибокий аналітичний характер щодо реформування первинної ланки охорони здоров’я району, змін і доповнень до Земельного кодексу України та співпраці з місцевою владою Асоціації органів місцевого самоврядування регіону Гуцульщини, товариства «Гуцульщина» та відділення «Філія Гуцульщина» ННДІ українознавства та всесвітньої історії МОН МС України.

  читати далі >           


Переглядів: 571 | Додав: Василь | Дата: 02.11.2012

З метою запобігання і протидії корупції

 

Корупція – це явище повсякденне, загальновідоме та звичне, на неї найлегше перекласти будь-які проблеми, проте існує межа, перетнувши яку, корупція починає системно руйнувати підвалини особистості, суспільства та держави. Корупція руйнує економіку, політику, управління, соціальну і правову сфери, громадську свідомість, міжнародні зв’язки.

В останні роки в Україні зроблено чимало кроків щодо здійснення антикорупційної політики – прийнято Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції», Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення організаційно-правових основ боротьби із злочинністю та корупцією», Державну програму щодо запобігання і протидії корупції на 2011 – 2015 роки, затверджено Національну антикорупційну стратегію на 2011 – 2015 роки.

«Запобігання та протидія корупції» –  під такою назвою 31 жовтня 2012 року в залі засідань районної ради проведено короткотерміновий семінар за  участю доктора філософських наук, професора, завідувача кафедри державного управління та місцевого самоврядування ІФНТУНГ Дмитра Дзвінчука, керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Василя Скрипничука, кандидата юридичних наук, доцента кафедри державного управління та місцевого самоврядування ІФНТУНГ Олександра Білоцького.

У семінарі взяли участь: працівники виконавчого апарату районної ради, відділів та управлінь райдержадміністрації, голови і секретарі селищної та сільських рад. Учасники семінару розглянули наступні питання: «Корупція в Україні: суть, причини, характерні риси, прояви та наслідки»; Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції»; «Практичні поради щодо запобігання проявам корупції».

         Слухачі семінару отримали знання з основ державного управління у сфері запобігання корупційним правопорушенням, знання, які необхідні для оволодіння слухачами основами теоретичних, прикладних і правових засад формування та реалізації шляхів запобігання та протидії корупції; знання Конституції, законів України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів  України, інших нормативно-правових актів, що регулюють особливості організації попередження та протидії корупції.

            Учасники семінару виконали тестові завдання на основі Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції». Їм було урочисто вручено сертифікати, що підтвердили   успішне проходження семінару та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

Переглядів: 591 | Додав: Василь | Дата: 31.10.2012


 

Голова районної ради Ярослав Кікінчук взяв участь у засіданні колегії районної державної адміністрації, яке відбулося 30 жовтня 2012 року.

  Колегія районної державної адміністрації розглянула наступні питання:

1. Про підсумки виконання Програми соціально-економічного та  культурного розвитку району за 9 місяців 2012 року.

2. Про підсумки виконання бюджету району за 9 місяців 2012 року.

3. Про стан виконавської дисципліни в роботі з документами в  структурних підрозділах райдержадміністрації  за 9 місяців 2012 року в контексті вимог доручення Кабінету Міністрів України від 19.05.2010 року №27554/2/1-10.

4. Про хід виконання розпорядження облдержадміністрації від 31.08.2012 року №637 щодо забезпечення виготовлення державних земельних актів про право власності на земельні ділянки загальноосвітніх закладів району.

5. Про епідемічну ситуацію щодо захворюваності на грип та ГРВІ та стан готовності госпітальної бази Верховинської ЦРЛ для надання медичної допомоги хворим на грип та ГРВІ.

6. Про роботу Верховинського центру зайнятості за 9 місяців 2012 року.

7. Про роботу Державної податкової інспекції в районі щодо формування дохідної частини бюджету району за 9 місяців 2012 року.

8. Про роботу відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації за 9 місяців 2012 року.

З розглянутих питань колегія райдержадміністрації прийняла відповідні рішення.

 

Переглядів: 583 | Додав: Василь | Дата: 30.10.2012

               Сердечно вітаємо всіх водіїв, працівників автодорожнього господарства з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.

     Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш край з іншими регіонами нашої держави та країнами-сусідами.

  Щиро бажаємо усім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

 

Голова районної                                   Голова районної 

          ради                                                         державної адміністрації

Ярослав Кікінчук                               Василь Гондурак                              

                           

 

Переглядів: 557 | Додав: Василь | Дата: 26.10.2012

Про День депутата в районній раді  

 На підставі ст. 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, частини третьої  ст. 30 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, з метою організації вивчення депутатами районної ради законодавства, досвіду роботи, забезпечення депутатів довідково-інформаційними матеріалами та проектами рішень для підготовки роботи сесії:

1. Провести День депутата в районній раді 02 листопада 2012 року об 10.00 годині.

2. Затвердити План проведення Дня депутата в районній раді (додається).

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого апарату районної ради Василя Магнича.

  

Голова районної ради                                     Ярослав Кікінчук

Переглядів: 575 | Додав: Василь | Дата: 25.10.2012

Про скликання п’ятнадцятої сесії  районної ради  VІ демократичного  скликання 


   І.  На підставі ст. 46,55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати п’ятнадцяту сесію районної ради VІ демократичного скликання (перше пленарне засідання)  09 листопада  2012 року (початок роботи об 11.00 годині) з порядком денним:

           1. Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку
 
   району за  перше півріччя 2012 року.

           2. Про підсумки виконання районного бюджету за перше півріччя 2012 року.

           3. Про уточнення районного бюджету на 2012 рік.

           4. Про надання дозволу на функціонування установ і закладів освіти

    Верховинського району в 2012 – 2013 навчальному році.

      5. Про хід виконання рішення районної ради від  18.07.2003 року «Про Програму соціально-економічного розвитку сільських населених  пунктів району на 2003-2013 роки».

          6. Різне    

         ІІ.  На сесію районної ради запросити: депутатів обласної ради,  голову районної державної адміністрації, заступників голови районної державної адміністрації, начальників управлінь і відділів районної державної адміністрації, селищного та сільських голів,   керівників підприємств, установ та організацій району,  представників засобів масової інформації. 

                  

Голова районної ради                                     Ярослав Кікінчук

 

 

Переглядів: 540 | Додав: Василь | Дата: 19.10.2012

Сімдесята повстанська Покрова

 

Відповідно до плану спільних заходів районної ради і районної державної адміністрації, 12 жовтня 2012 року в селищі Верховина проведено урочистості заходи з нагоди відзначення 70-ї річниці створення Української Повстанської Армії за участю керівництва районної ради, райдержадміністрації, селищної ради, ветеранів районної станиці Братства вояків ОУН-УПА Карпатського краю, трудових колективів підприємств, установ, організацій району, представників політичних партій та громадських організацій краю.


                                                                                  


До Пам’ятного знака воїнам УПА та Пам’ятного хреста закатованим за волю України покладено квіти.

Зі святом присутніх привітали голова райдержадміністрації Василь Гондурак, керуючий справами районної ради Василь Магнич, голова районної станиці Братства вояків ОУН-УПА Карпатського краю Дмитро Сливчук, голова районної організації ветеранів України Петро Пониполяк та член районної організації КУН Ольга Форгіль.

Вояків УПА району нагороджено ювілейною відзнакою «70 років Української Повстанської Армії».

Святковим концертом повстанців привітали працівники відділу культури райдержадміністрації. Для ветеранів ОУН-УПА влаштовано святковий обід.


                                         


14 жовтня 2012 року, в день Покрови Пресвятої Богородиці, в селищі Верховин біля Пам’ятного знака воїнам УПА по вул. Андрея Шептицького відбулася поминальна панахида за полеглих у боях нескорених повстанців. У селі Ільці біля могили Січових стрільців встановлено та освячено пам’ятний знак борцям за волю України, уродженцям села Ільці, які загинули у 1941-1958 роках.

Цього ж дня делегація Верховинського району взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 70-ої річниці створення Української Повстанської Армії в місті Івано-Франківську.

 

 

Переглядів: 482 | Додав: Василь | Дата: 15.10.2012

« 1 2 ... 252 253 254 255 256 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода