ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

         У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

         Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

 

          Голова районної                              Голова районної

          ради                                                    державної адміністрації

     Ярослав Кікінчук                                    Василь Гондурак

 

                               

 

 

Переглядів: 708 | Додав: Василь | Дата: 01.06.2012

У районі відзначено День Героїв

 

Це свято пам'яті, честі і слави всіх тих, хто боровся і віддав свої життя за волю і незалежність України, Самостійну Соборну Українську Державу

 

 

27 травня у селищі Верховина відзначено День Героїв. Це свято відзначається у четверту неділю травня кожного року. Воно встановлено на честь українських вояків – борців за волю України, передовсім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН.

З нагоди Дня Героїв відбулося покладання вінків та квітів до пам’ятного знака закатованим за волю України по вулиці В.Стуса та до Пам’ятного знаку воїнам УПА по вул. Андрея Шептицького за участю керівництва районної ради, райдержадміністрації, керівників підприємств, установ, організацій району та громадськості.  У церковних храмах району проведено Богослужіння.

Делегація вояків ОУН-УПА  району взяла участь у заходах з нагоди Дня Героїв у Меморіальному сквері на Вічевому майдані та у парку імені Тараса Шевченка в м. Івано-Франківську.

 Голова Братства ОУН – УПА Карпатського краю Фотій Володимирський привітав повстанців та громадськість краю зі святом і закликав прикарпатську громаду завжди пам’ятати про тих героїв, хто віддав життя за Вільну і Незалежну Українську Державу.

Вітаючи ветеранів УПА, голова обласної ради Олександр Сич підкреслив, що саме вони є живим прикладом для наслідування сучасною
 молоддю, зразком вірності своїм переконанням і українській справі.
         У міському парку ім. Тараса Шевченка відтворено реконструкцію повстанського бою, під час якого актори продемонстрували
фрагмент боротьби між вояками УПА та загоном НКВД.

 



 

Переглядів: 561 | Додав: Василь | Дата: 28.05.2012

Прикордонників вітали керівники району та області

 Голова районної ради Ярослав Кікінчук спільно з головою райдержадміністрації Василем Гондураком, начальником головного управління правової роботи та внутрішньої політики обласної державної адміністрації Богданом Федьківим 28 травня взяли участь у виїзді делегації керівництва районної ради, райдержадміністрації та шефських організацій району у відділ прикордонної служби «Шибене» для участі у святкових заходах з нагоди Дня прикордонника.

За сумлінне виконання службових обов’язків з охорони державного кордону та з нагоди професійного свята – Дня прикордонника кращих прикордонників відділу прикордонної служби «Шибене» нагороджено грамотами.

         Керівники районну вручили прикордонникам звукопідсилювальну апаратуру, яку придбано за спонсорські кошти.

 

Переглядів: 651 | Додав: Василь | Дата: 28.05.2012

Діалоги з громадами в рамках проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”

   Громади сіл Замагора, Перехресне, Красник та Устеріки стали переможцями конкурсного відбору на участь у Проекті  Європейського Союзу та Програми розвитку ООН. 18 травня проведено перші діалоги з даними громадами в контексті реалізації в області другої фази проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” за участю координатора обласного ресурсного центру Олесі Хомин.

Сільські громади ознайомлено із умовами Проекту ЄС та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, надано роз’яснення щодо поширення його досвіду, створення сприятливого середовища для сталого  соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом самоорганізації та соціальної активізації громад, розроблення та впровадження невеликих за обсягом громадських ініціатив на території району.

 

Переглядів: 523 | Додав: Василь | Дата: 23.05.2012

                             Гуцульську культуру і мистецтво видно і чути по всьому світу

Голова районної ради Ярослав Кікінчук взяв участь у святкових урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Захід проходив у залі засідань районної ради за участю першого заступника голови райдержадміністрації Юрія Сіренчука, начальника відділу культури і мистецтв райдержадміністрації Мирослави Корнелюк, директорів клубних закладів, працівників усієї галузі культури та аматорів народного мистецтва району.

                             

Ярослав Миколайович та Юрій Федорович щиро привітали працівників культури із професійним святом. При цьому наголосили, що своєю невтомною працею культпрацівники примножують та зберігають духовний спадок нашим майбутнім поколінням, навчають любити рідний край, пісню, танець, не забувати традицій гуцульських предків. Гуцульську культуру і мистецтво видно і чути по всьому світу.

Голова районної ради Ярослав Кікінчук нагородив багаторічного працівника культури Верховинщини, директора народної кіностудії «Полонина» з села Яблуниця за сумлінну творчу працю Подякою районної ради та премією. За відмінні успіхи в роботі кращих працівників закладів культури району відзначено грамотами обласної та районної державних адміністрацій.

 

    
Переглядів: 568 | Додав: Василь | Дата: 21.05.2012

Схилімо голови перед святою памяттю невинно убієнних


         У неділю, 17 травня, в Україні –  День пам’яті і жалоби. Українці згадують своїх співвітчизників, які загинули внаслідок політичних репресій і засланих у табори. Цей день відзначається з 2007 року щорічно у третю неділю травня згідно указу президента України. Як відомо, 2 червня 1937 року було прийнято постанову Політбюро ЦК ВКП(б) ПБ-51/94 "Про антирадянські елементи", за яким 5 серпня 1937 року вийшов наказ НКВС СРСР N0044, що започаткував масові репресії. До середини листопада 1938 року без суду було винесено 681 692 смертних вироки, які були виконані негайно. Понад 1,7 млн людей були заслані у табори. В Україні масові чистки почалися раніше. З 1935 по 1951 роки жертвами розкуркулювання в УРСР стали понад 2 млн 800 тис. людей. Документи з архівів СБУ свідчать про те, що в 1936 році були заарештовані 15 717 людей, в 1937-му – 159573, в 1938-му – 106 096, в 1939-му – 11 744. Лише за 1937 рік було розстріляно 16,5 тисяч людей.

З нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій, у селищі Верховина, біля пам’ятного знака закатованим за волю України по вул. В.Стуса, проведено жалобне віче, у якому взяли участь керівники та працівники районної ради, райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, представники політичних партій та громадськості. Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку та вшанували пам’ять репресованих хвилиною мовчання.

20 травня делегація Верховинського району взяла участь у заходах з нагоди вшанування пам’яті жертв політичних репресій біля Меморіального комплексу «Дем’янів Лаз» у місті Івано-Франківську.

 

 

 

Переглядів: 608 | Додав: Василь | Дата: 21.05.2012

                  Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

 

Сердечно вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

         Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури та мистецтв, народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками. Тож ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя.

         Нашій громаді потрібна сучасна конкурентоздатна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному. Віримо, що професіоналізм та душевність наших працівників будуть успішно на це працювати.

         Хай щастить Вам усім у творчості і особистому житті. Зі святом!

 

                 Голова районної                             Голова районної 

                 ради                                                   державної адміністрації

                           Ярослав Кікінчук                                   Василь Гондурак 

                                       

                            

Переглядів: 1910 | Додав: Василь | Дата: 20.05.2012

« 1 2 ... 256 257 258 259 260 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода