ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

         5 липня 2015 року на бойовому посту в зоні АТО  загинув наш земляк Шлімкевич  Василь  Андрійович з села Хороцево.

     9 липня провести в останню дорогу Василя Шлімкевича прийшли жителі рідного села, багато людей  з навколишніх сіл, приїхали військовослужбовці, з якими він дружив в зоні АТО, працівники організацій та установ району, представники «Самооборони» та громадськості.

    Побратими Василя Шлімкевича із 80-го аеромобільного полку, прощаючись із Василем, розповіли про його відвагу, мужність і героїзм. Тільки справжній чоловік, говорили вони, міг вчинити такий героїчний поступок - піти добровольцем захищати свою країну.

     Голова районної ради Іван Маківничук, перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Жичицький висловили найщиріші співчуття дружині Шлімкевич Людмилі Дмитрівні, дочкам Іванні, Марії та запевнили, що районне керівництво й надалі допомагатиме родині, що залишилася без чоловіка та батька, який, не задумуючись, віддав своє життя за Україну.

   

 

   

 

 

 

 

Переглядів: 466 | Додав: vrr | Дата: 10.07.2015

     

 

   05 липня 2015 року Верховинщина хлібом-сіллю на вишитому рушнику радо зустріла учасників Всеукраїнського з’їзду волонтерів «Карпати єднають волонтерів».

        Зі словами привітання до учасників заходу звернулися голова районної ради Іван Маківничук, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Жичицький, організатор акції «Пліч о пліч» Тимофій Нагорний та начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Ростислав Микитюк.

    Після відбулася святкова концертна програма за участю молодих виконавців району, народного аматорського фольклорно-етнографічного колективу с. Буковець (керівник –Калина Лесюк), ансамблю троїстої музики районного організаційно-методичного центру (керівник - Микола Ілюк). 

       На наступний день у рамках акції «Пліч о пліч» волонтери з різних регіонів України, серед яких лідери громадських організацій та молодіжних рухів, артисти естради, спортсмени, громадські діячі, здійснили вихід на г.Піп Іван Чорногірський ( 2026 м), на вершині якої  спільно виконали  Гімн України. 

 

 

 

Переглядів: 479 | Додав: vrr | Дата: 08.07.2015

 
  |  

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Розвиток заповідної справи визнано одним із найважливіших пріоритетів довгострокової державної політики. Збереження та розвиток природно-заповідного фонду України, зокрема біотичного і ландшафтного різноманіття, формування національної екомережі та її інтеграція до Європейської екомережі, є вкрай актуальним завданням держави.

Ви щодня сприяєте збереженню природних цінностей та культурної спадщини рідного краю, розповсюджуєте екологічні знання, тим самим виховуючи почуття відповідальності кожної людини за свою діяльність перед нащадками. Ми цінуємо ваш професіоналізм та віддану сумлінну працю, покликану зберегти й примножити для прийдешніх поколінь багатство і розмаїття мальовничої природи. Тільки так можна досягти позитивних зрушень у справі збереження і розвитку територій та об’єктів природно-заповідного фонду, виховати справжній патріотизм і гордість за рідну Верховинщину.

З нагоди свята бажаємо, щоб благородна справа охорони довкілля приносила вам тільки задоволення та радість, надихала на нові звершення та творчі успіхи у природоохоронній роботі. Хай ваші знання та професіоналізм додають упевненості у правильності обраної мети. Міцного вам здоров’я, родинного благополуччя та невичерпної енергії!

 

Голова районної ради                                                           Іван Маківничук

Голова райдержадміністрації                                               Олег Лютий

Переглядів: 430 | Додав: vrr | Дата: 07.07.2015

          Про реформування місцевого самоврядування та

             децентралізацію влади

03 липня  2015 року в актовій залі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено День депутата в районній раді, на якому розглянуто і обговорено питання «Про реформування місцевого самоврядування та децентралізацію влади. З досвіду роботи Бещадського та Ліського повітів, республіка Польща». Захід відбувся за участю керівництва районної ради, районної державної адміністрації, учасників делегації в республіку Польща з питань вивчення досвіду роботи щодо реформування гірських територій, а також керівників загальноосвітніх шкіл, будинків культури і клубів, охорони здоров’я, представники політичних партій і громадських організацій.

Відкрив День депутата голова районної ради Іван Маківничук, який запропонував вшанувати пам’яті загиблих учасників АТО хвилиною мовчання. Після Іван Михайлович зазначив, що реформу місцевого самоврядування потрібно обов’язково проводити, оскільки без передачі центральними органами влади повноважень на місця не може бути поступу в розвитку економіки.  Далі розповів присутнім про вивчення верховинською делегацією, яка днями повернулася з республіки Польща, польського досвіду місцевого реформування. У складі делегації – представники районної державної адміністрації: заступник голови РДА Іван Доманський та начальник управління економіки Світлана Уршеджук; головний лікар Верховинської центральної районної лікарні Микола Ілюк, представник відділу освіти РДА Оксана Федорчук, директор  НПП «Верховинський» Михайло Нечай.

Учасники делегації поінформували присутніх про досвід роботи польських колег з реформування гірських регіонів, адже реформа в Україні, наголошують високопосадовці,  має відбутися за наближеним до польського варіанту.

На Дні депутата в районній раді виступив керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Панасюк, який  ознайомив учасників зустрічі з повноваженнями територіальних громад та фінансами, якими вони володітимуть після проведення процесу об’єднання територіальних громад. Високопосадовець ОДА роз’яснив саму модель організації об’єднаної територіальної громади, яка включає старосту, раду депутатів, виконавчий апарат тощо.

Про основні аспекти реформи та децентралізації влади розповів верховинцям експерт Офісу реформ в області Ярослав Арабчук.

 

 

Переглядів: 518 | Додав: vrr | Дата: 03.07.2015

                                          Реформування місцевого самоврядування

                                                          та децентралізація влади

        Відповідно до частини третьої статті 30 Закону України « Про статус депутатів  місцевих рад», пункту 6 частини шостої статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  з метою організації вивчення депутатами районної ради законодавства, досвіду роботи,  3 липня 2015 року в актовій залі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів о 10.00.год. буде проведено День депутата в районній раді.

        На Дні депутата розглядатиметься наступне питання:

  1. Реформування місцевого самоврядування та децентралізація влади. З досвіду роботи Бещадського та Ліського повітів, республіка Польща.

     На День депутата запрошуються депутати районної ради, голова та заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники Народної ради, Громадської ради, голови районних організацій політичних партій та громадських організацій, ЗМІ та громадськість району.

                                                                                                                                                        Виконавчий апарат районної ради

Переглядів: 511 | Додав: vrr | Дата: 01.07.2015

 Президенту України Порошенку П.О. Прем’єр-міністру України Яценюку А.П. Голові Верховної Ради України Гройсману В.Б. Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Народним депутатам України від високогірних районів: Солов’ю Ю.І. Ланьо М.І. Рибаку І.П. Лопушанському А.Я. Голові фракції політичної партії «ВО «Батьківщина» Тимошенко Ю.В.   Голові фракції політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Березюку О.Р.  

                                                                                          ВИМОГА

               Ми, учасники Карпатського Форуму народовладдя – районні ради та територіальні громади Верховинського та Рожнятівського районів Івано- Франківської області, Воловецького – Закарпатської області, Сколівського та Турківського – Львівської області, Путильського – Чернівецької області, яким надано статус гірських, вимагаємо збереження вищеперелічених гірських районів як окремих адміністративно-територіальних одиниць при проведенні територіальної реформи в Україні. Акцентуємо Вашу увагу на однобічному, невиправданому підході до об’єднання громад у рівнинних та гірських районах України. При цьому категорично відкидаються або просто нівелюються ландшафтно-кліматичні, географічні, демографічні, соціальні та інші специфічні особливості гірського регіону Українських Карпат. Населені пункти, які розташовані у гірській місцевості (на висоті 400 метрів і вище над рівнем моря) позбавлені соціальної інфраструктури – системи соціально-побутового обслуговування, зв’язку, транспортної доступності (у високогір’ї дороги взагалі відсутні).

далі >

Переглядів: 489 | Додав: vrr | Дата: 30.06.2015

     З нагоди відзначення 19-ї річниці з дня прийняття Конституції України, в актовому залі Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися урочисті заходи за участю голови районної ради Івана Маківничука, керівництва районної державної адміністрації,  трудових колективів установ та організацій, громадськості району.

   Свято розпочалося виконанням Державного Гімну України та покладання квітів до пам’ятника Української Державності. З вітальними словами до присутніх звернулися  голова районної ради Іван Маківничук, перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Жичицький та декан Української православної церкви о. Дмитро Михавків, який нагородив медалями УПЦ КП «За жертовність і любов до України» голову районної ради Івана Маківничука, радника голови районної ради Миколу Данилюка, громадських активістів Ярослава Скуматчука та Івана Потяка.

   За пропозицією Романа Жичицького всі присутні вшанували пам'ять загиблих учасників АТО, жителів Верховинщини – Богдана Шлемкевича, Дмитра Шкрібляка та Дмитра Пацина – хвилиною мовчання.

 

 

 

Переглядів: 422 | Додав: vrr | Дата: 30.06.2015

« 1 2 ... 198 199 200 201 202 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода