ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА  

Звернення райради

[15.11.2012][Звернення]
Звернення по СЕС (0)
[15.11.2012][Звернення]
Зверення по казначейству (0)
[23.07.2011][Звернення]
Звернення (0)

Документи

[03.07.2017][Різне]
Договір про виконання робіт № 8/06 від 03.07.2017 (0)
[03.07.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №5 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 03.07.2017р. (0)
[20.06.2017][Різне]
ПРОТОКОЛ №4 засідання комітету з конкурсних торгів Верховинської районної ради від 20.06.2017р. (0)
[03.03.2015][Різне]
Відомості стосовно Іваночко Наталії Василівни відповідно до Закону України «Про очищення влади» (0)
[12.09.2014][Різне]
ПРОЕКТ РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Верховинська селищна рада (0)

Благодійність

«Діти хочуть бачити усміхнену маму»: онкохворій лучанці потрібна допомога

"Благодійний фонд оборони Прикарпаття"

Код ЄДРПОУ - 39253430

МФО - 336677

рах. № 26000052511991

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"

або на кредитну картку "Приватбанку": № 5169 3305 0029 1296

Місцеві ЗМІ

Верховинські Вісті №30
Народний часопис "Верховинські вісті"

Радіо "Вісті Верховини" 101,7 FM

Офіційні посилання

Статистика

Головна » Архів матеріалів

                           Делегація Верховинського району, яку очолив голова районної ради Іван Маківничук, взяла участь у в урочистому вечорі з нагоди 50-річного ювілею прем’єри фільму-шедевру Сергія Параджанова «Тіні забутих предків», який відбувся у столичному палаці «Україна 4 вересня.

        Гуцулів щиро вітали бурхливими оплесками в залі кінотеатру «Україна» учасники святкових урочистостей, а серед них Президент України Петро Порошенко, Віце-прем'єр-міністр – Міністр культури В'ячеслав Кириленко, Генеральний директор Національної кіностудії імені Олександра Довженка Олесь Янчук, голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, голова Спілки кінематографістів України Сергій Тримбач, народна артистка України Лариса Кадочникова, народний артист України, композитор Мирослав Скорик, український поет Іван Драч, спеціальний гість зі США Джеймс М. Стеффен – доктор філософії та прихильник творчості Сергія Параджанова, народні депутати України та всі шанувальники кінострічки, яка завоювала всесвітнє визнання.

     Після урочистої частини заходу всі присутні у кінозалі переглянули відреставровану версію фільму «Тіні забутих предків», який удостоєний 100 міжнародних нагород, як твердять науковці та дослідники стрічки. Цього ж дня відбувся одночасний показ оновленої версії стрічки у 24 обласних центрах України.

 

Переглядів: 461 | Додав: vrr | Дата: 08.09.2015

Другий день кінофестивалю відкрив місця зйомок геніального фільму Сергія Параджанова, а декому, особливо – актрисі Ларисі Кадочниковій, просто пригадав ті чудові миті життя, які принесли їй світову славу.

Розпочалася подорож від Буковецької церкви, звідки відкривається чудова панорама гори Ігрець. Адже у повісті Михайла Коцюбинського «Тіні забутих предків» однією із дійових осіб є природа Карпат і чи не найосновніша – гора Ігрець, словесну картину якої письменник майстерно змалював у своєму творі. Помолившись у храмі та сфотографувавшись на фоні Ігреця, учасники фестивалю рушили у напрямку Верховини, до наступного місця зйомок.

далі >

Переглядів: 490 | Додав: vrr | Дата: 07.09.2015

     

З нагоди вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі. У здійсненні економічних реформ в Україні саме підприємництво відіграє надзвичайно важливу роль. Обраний вами шлях не можна назвати легким, але саме ви є головною рушійною силою будь-якої економіки. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства, адже практично на ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера. Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем.

Безперечно, для сучасного етапу розвитку України вкрай важливим є широке представлення бізнесу в усіх сферах суспільного життя країни. Саме це дозволятиме налагодженню сприятливого клімату для розміщення виробництва, без чого відповідно не може бути й ефективної соціальної політики, створення і реалізації реальних стратегічних планів і програм розвитку підприємництва. Саме задля цього ми маємо зараз об’єднати  наші зусилля.

З нагоди свята бажаємо вам щастя, здоров'я, миру і злагоди. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою. Успіхів вам у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя в особистому житті.

Голова районної ради                                                         Іван Маківничук

            Голова райдержадміністрації                                                Олег Лютий

 

Переглядів: 413 | Додав: vrr | Дата: 04.09.2015

Свято першого дзвоника – подія державного значення, адже майбутнє України ми тісно пов’язуємо з розвитком освіти. Від того, яким виросте наше молоде покоління, вирішальною мірою залежатиме і доля кожного з нас, доля країни в цілому.

Голова районної ради Іван Маківничук привітав присутніх з Днем знань у Верхньоясенівській ЗОШ. У своєму виступі Іван Михайлович акцентував увагу на патріотичному вихованні молоді та закликав школярів бути активними учасниками суспільного життя школи.

До інших навчальних закладів також завітали гості – це і депутати обласної ради, керівники державних установ, голови сільських рад, які в свою чергу зазначили про те, що готові для надання необхідної підтримки для того, щоб належно розвивати освітню галузь в районі.

Переглядів: 426 | Додав: vrr | Дата: 02.09.2015

     

           23 серпня, о 09.00 год., біля стели Небесної Сотні представники владита громадськість району підняли національний стяг під виконання Державного гімну України.

        Голова районної ради Іван Маківничук та керівник апарату районної державної адміністрації Василь Бровчук привітали присутніх із величним святом. 

        Юлія Близнюк продекламувала вірш «Моя Україно!».

      На завершення урочистого заходу всі разом виконали молитву за Україну «Боже Великий, єдиний! Нам Україну храни».

 

Переглядів: 448 | Додав: vrr | Дата: 25.08.2015

     У селищі Верховина відбулися урочистості з нагоди відзначення 24-ї річниці Незалежності України.  

    Народний депутат Верховної Ради України  Юрій Соловей, депутат обласної ради Мирослав Карабін, голова районної ради Іван Маківничук, голова селищної ради Василь Мицканюк, перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Жичицький привітали Верховинську громаду та численних гостей краю з величним святом Української держави, побажали натхнення, добра та віри у власні сили задля розбудови незалежної України та рідного Гуцульського краю. Виступаючі наголошували на важливість подвигів українських військовослужбовців у процесі розбудови держави: глибока шана тим, хто зустрічає свято на передовій – український народ пишається вашою сміливістю, самопожертвою і патріотизмом.

       Святі отці Роман та Юрій провели спільну молитву за мир в Україні та злагоду в родинах. Пом'янули і тих хто віддав своє життя за цілісність нашої держави.

     Слова вітання змінювалися на вручення нагород: обласних та районних. Свої нагороди отримали кращі працівники бюджетних установ та організацій району, волонтери, а вручення нагород військовослужбовцям проходили під гучні оплески. Хвилюючими хвилинами були при врученні обласних нагород матерям, чиї сини загинули в зоні АТО.

        Урочистості продовжилися змістовним тематичним концертом в якому взяли участь народні аматорські колективи району.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

Переглядів: 423 | Додав: vrr | Дата: 25.08.2015

|  

       У День головного свята нашої країни, 24-ї річниці Незалежності України, поздоровляємо і низько вклоняємось усім, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто боронить і захищає її від ворога, хто примножує її багатства і славу.

       Глибока шана тим, хто зустрічає свято на передовій – український народ пишається вашою сміливістю, самопожертвою і патріотизмом.

       У день національного свята ми звертаємося до пам’яті поколінь українців, які пройшли цією землею перед нами, які боролися, творили і наближали нашу Незалежність. Ми порівнюємо себе з ними і прагнемо бути гідними їх. Ми стаємо розумнішими, сильнішими, сміливішими. Ніколи ще за роки нашої державності ми не піддавалися таким випробуванням. Сьогодні як народ ми - єдині та могутні, як ніколи! Ворог - сильний, жорстокий, підступний – загартував і зцементував нас як ніхто. Той, хто хотів нас роз'єднати та послабити, – ще більше об'єднав нас та зміцнив!

       Ми - мирний народ, але готові платити й платимо – потом та кров’ю - за право жити підголубим мирним небом.

       Український народ переміг диктатуру, яка здавалася нездоланною. Він безсумнівно здолає не лише агресора та його поплічників, але й корупцію, некомпетентність.

       У нас все вийде. Тому, що ми – народ. Тому, що ми у себе повірили. 

       Україна – наша рідна Вітчизна, це місце великих мрій і грандіозних справ!

       Ми йдемо важким шляхом, але у правильному напрямку. І обов’язково утвердимося у тій частині світу, де людина наділена правом тільки тому, що є людиною, де гідність і свобода особистості – реальна цінність, найбільш пошанована суспільством.

       Вічна пам'ять нашим воїнам, які полягли за свободу нашої країни.

       Слава нашим героям!

       Слава Україні!

 

Голова районної ради                                                                       Іван Маківничук

Голова районної державної адміністрації                                       Олег Лютий 

Переглядів: 502 | Додав: vrr | Дата: 23.08.2015

« 1 2 ... 196 197 198 199 200 ... 278 279 »

Пошук

Анонс подій

День депутата в районній раді
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 10.01.2018 року №5-р 17 січня 2018 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.
порядок денний  >
 
Сесія районної ради

Відповідно до розпорядження районної ради від 28.11.2018 року №128-р «Про скликання позачергової двадцять другої сесії районної ради VІІ демократичного скликання»  04 грудня 2018 року відбудеться позачергова двадцять друга сесія районної ради VІІ демократичного скликання (початок роботи об 11.00 годині).
порядок денний  >

Звіт голови

ЗВІТ

голови Верховинської районної ради за період з грудня 2017 по листопад 2018 року

Бюджет

Районний бюджет на 2019 рік

Проект бюджету

Проект районного бюджету на 2019 рік

Гранти / Проекти

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ОГОЛОШЕНИХ ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ

СТАНОМ НА 05.02.2019 Р.

Скачати

ІНФО


Проект Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування"

Декларування 2018

Рекомендації до чергового етапу електронного декларування

Рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій

Пам'ятка декларанту

Відео-роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій

Стратегічний план

Стратегічний план розвитку Верховинського району та Рущанської долини повіту Марамуреш Румунії

Інвестпропозиції

Інвестиційна пропозиція


Гірськолижний комплекс"Кринта"

с.Красник Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція




Рекреаційно-відпочинковий комплекс

 в урочище Гаджина,

Бистрецької сільської ради Верховинського району Івано-Франківської області

скачати презентацію >

 

Інвестиційна пропозиція


Створення підприємництва з розвитку овець г
ірсько-карпатської породи на території Верховинського району з круглорічним утриманням поголів'я на високогірних пасовищах

переглянути презентацію >



***

cba_logo_ukr

Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - II» у Верховинському районі


переглянути презентацію >

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода